ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Στα Γρεβενά ο ερευνητής-συγγραφέας και ακαδημαϊκός καθηγητής ψυχολογίας Γιώργος Πασχαλίδης

Στα Γρεβενά θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στις 5 μ.μ., ο γνωστός ερευνητής-συγγραφέας και ακαδημαϊκός καθηγητής ψυχολογίας Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης. 

Με χαρά σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και ετερογνωσίας μέσα από το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, έμπνευση και δημιουργία αυτού του σπουδαίου Έλληνα, διεθνώς αναγνωρισμένου ερευνητή. 
Η εκδήλωση θα γίνει στην μανιταροταβέρνα «Αυλαίς» (Πλατεία 25ης Μαρτίου 6), από τις 5 το απόγευμα έως αργά το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Καθηγητής Ψυχολογίας και Αντιπρύτανης της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας «NOOSFERA». 
Έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα (Ph.D.) στην Ψυχολογία τον Ιανουάριο του 2016, και είναι Πρύτανης του παραρτήματος της Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας «NOOSFERA» στην Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής» της Ρωσίας.
Είναι γεννημένος το 1957 και μεγαλωμένος στο Αιγίνιο της Πιερίας από αγροτική οικογένεια. 


Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα και πατέρας δύο παιδιών. Η δραστηριότητά του και το ερευνητικό του έργο ξεκινά στα τέλη του 2000 και οι πρώτες ανακοινώσεις του δημοσιεύσεις και βραβεύσεις έρχονται το 2010 που αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Ακρογωνιαίο λίθο του έργου του αποτέλεσε η μοναδική ανακάλυψη του Mοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, καρπός και επιστέγασμα των δώδεκα χρόνων διαρκούς και εντατικής έρευνας, μελέτης και παρατήρησης, και εν συνεχεία οι πολλαπλές εφαρμογές του Μοντέλου στην Ιατρική, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό, την Ψυχολογία, την Διοίκηση επιχειρήσεων.
Το 2010 βραβεύεται με το ΙX (9ο) Διεθνές Βραβείο «Giuseppe Sciacca» (Pontificia Universita Urbaniana) και το 2012 βραβεύεται από τον «Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος». Το 2015 γίνεται μέλος του «Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής» της Ρωσίας και το 2016 του απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα ψυχολογίας από την Ακαδημία Επιστημών «ΝOOSFERA» και συγχρόνως τον τιμούν με την θέση του Αντιπρύτανη στην ανωτέρω Ακαδημία.
Ομάδα Tri-Anthropo-Type Paschalidis Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: