ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αβέβαιο το μέλλον της Ε.Π.Σ Γρεβενών - Σχόλιο: Λουκάς Νίκου...

Γράφει το greveniotis.gr

Η ασφυξία στο νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Γρεβενών που επέβαλλαν οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών, για...

οφειλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν από... τις προηγούμενες Διοικήσεις της Ένωσης, μπορεί και να δρομολογήσει γεγονότα που θα σημάνουν και την παραίτηση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, το οποίο προέκυψε στις εκλογές στις 29-2-2016.
Οι οφειλές αυτές είχαν κοινοποιηθεί στην απελθούσα Διοίκηση τον Ιούνιο του 2014 και αφορούσαν το διάστημα από το 2005 έως 2013, χωρίς να υπάρξει καμιά ενέργεια για την ρύθμιση αυτού του μεγάλου ποσού, για το οποίο η νέα Διοίκηση καλείται να καταβάλλει.

Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί η Ένωση σήμερα, να ανταποκριθεί στα λειτουργικά της έξοδα αλλά κυρίως στις μισθολογικές και ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζομένους της,εξαιτίας της δέσμευσης του τραπεζικού της λογαριασμού, από τον Δήμο Γρεβενών

Παράλληλα,ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε η απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών τον Ιανουάριο του 2014 ,όπου ο Δήμος αναλάμβανε την υποχρέωση καταβολής των τελών φωτισμού των εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ Γρεβενών, στην Δ.Ε.Η
Εξετάζεται στο παραπάνω γεγονός τυχόν ευθύνες και παραλήψεις τόσο από υπαλλήλους του Δήμου αλλά και της Διοίκησης της ΄Ενωσης εκείνη την χρονική περίοδο.

Η νέα Διοίκηση μέχρι σήμερα, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την ταυτοποίηση και εγκυρότητα της απαίτησης οφειλής προς τον Δήμο ,διότι το ποσό αυτό είναι δυσανάλογο ,με το μέγεθος του αγαθού που καταναλώθηκε και πληρώθηκε ανταποδοτικά από τον Δήμο Γρεβενών προς την Δ.Ε.Η.

Πάντως από πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί,,στο Δ.Σ της Ένωσης, ασκούνται πιέσεις για την παραίτηση του,γεγονός για το οποίο θα υπάρξουν δισύονα γεγονότα που θα σημαδέψουν την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στα Γρεβενά. ακόμα και την αδυναμία τέλεσής τους.
Έχει ενημερωθεί σχετικά, η Ε.Π.Ο, και αναμένονται εξελίξεις για την απονομή ευθυνών,τόσο στο Διοικητικό μέρος όσο και στην Οικονομική διαχείριση των προηγούμενων Διοικήσεων της Ε.Π.Σ.Γρεβενών..

πηγή

Σχόλιο: Λουκάς Νίκου...
Όντος τα πράγματα είναι δύσκολα πολύ
Τα ήξεραν όμως και οι 2 πλευρές πριν τις εκλογές
Εννοείται η πρώην διοίκηση έχει τις ευθύνες τις στο οικονομικό κομμάτι όχι μόνο ο πρόεδρος
Το μαγικό ραβδακι που η νέα διοίκηση έλεγε αποδείχτηκε μάλλον πανηγυριώτικο
Εκείνη οι τυχάρπαστοι τύποι που ταζαν χιλιάρικα στις ομάδες που χάθηκαν μετά τις εκλογές ;;;
Τους ψάχνουν στη Δεσκατη στο Πυρσο στο Βατολακκο βλέπω σε λίγο να τους ψάχνει αύριο και η νικολουλη στην εκπομπή
Όσο για άτομα που είχαν όπως λένε παραιτηθεί οι παραιτήσεις μάγκα γίνονται γραπτές,όσο για το ότι στις 3 απουσίες από δ.σ. αντικατιστεται δεν ισχύει αυτό στα Γρεβενά αφού δημ.σύμβουλος έχει παρουσιασθεί 18 μήνες 3 φορές μόνο χωρίς ούτε επίπληξη λόγο κομμουνιστικών ιδεώδη που πρεσβεύει
Από που θα παραιτηθεί η νέα διοίκηση αφού όπως λένε άτομα του δ.σ.δεν έχουν παραλάβει με μπερδέψατε βραδιάτικα
Το κείμενο το διάβασα σε τοπικά μπλοκ σαιτ ποιος το υπογράφει η ΕΠΣ ΓΡ το ερπετό ο εικονολήπτης ο συνταξιούχος αιρετός άρχοντας λύστε μας την απορία δε μας πιάνει υπνος ρε ελεος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: