ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Αυτές είναι οι ομορφότερες Βραζιλιάνες που κέρδισαν σε καλλιστεία για παχουλές (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι παχουλές αλλά αυτό δεν τις ενοχλεί καθόλου. Νιώθουν υπερήφανες για το σώμα τους και δηλώνουν γενναίες που δεν διστάζουν να...
εκτεθούν ακόμη και με μαγιό.

Στα καλλιστεία για παχουλές που έγιναν στη Βραζιλία είχαν δικαίωμα συμμετοχής όσες γυναίκες ζύγιζαν περισσότερο από 80 κιλά. Διαγωνίστηκαν 35 γυναίκες και μια από αυτές η 12μελής επιτροπή εξέλεξε ως την ομορφότερη παχουλή.

Οι γυναίκες περπάτησαν ακόμη και με μαγιό ενώ εκτέλεσαν και χορογραφία ενώπιον των κριτών για να αποδείξουν έμπρακτα, τη ρήση «τα πάχη μου τα κάλλη μου». Η νικήτρια πήρε ένα βραβείο που περιλάμβανε πολλές κρέμες ομορφιάς, δωρεάν πολυήμερο ταξίδι, και ρούχα xxl μεγέθους.

Το μοντέλο ρούχων για παχουλές, Κλαούντια Φερέιρα, που διοργάνωσε το διαγωνισμό τόνισε πως τέτοιου είδους διοργανώσεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών. «Πολλές παχουλές γυναίκες είναι πανέμορφες αλλά αρνούνται και οι ίδιες να το παραδεχτούν και ζουν με ένα συνεχές κόμπλεξ, ενώ δεν πρέπει» είπε.

Η 43χρονη επιχειρηματίας Ρομπέρτα Αουγκούστα που προκρίθηκε στον τελικό και το βάρος της αγγίζει τα 105 κιλά είπε: «Παίρνω μέρος σε πολλούς τέτοιους διαγωνισμούς. Πρέπει να σας πω πως πλέον γνωρίζω ότι είμαι όμορφη και ας είμαι παχουλή. Πριν έπασχα από κατάθλιψη και δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι γιατί ντρεπόμουν για το κορμί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: