ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σμήνος από Μέλισσες κυνηγά εδώ και δύο μέρες ένα Αυτοκίνητο. Ο Λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Πολλοί φοβούνται τις μέλισσες και τα τσιμπήματα τους. Φαντάζεστε τι πέρασε αυτός ο οδηγός ενός SUV όταν ένα σμήνος 20.000 μελισσών... ακολουθούσε το αυτοκίνητο του για 48 ώρες;

Ο μελισσοκόμος Roger Burns τσιμπήθηκε “15 με 20 φορές” από τις μέλισσες βοηθώντας άλλους μελισσοκόμους και υπαλλήλους πάρκων να τις βάλουν σε ένα χαρτόκουτο (γενναίοι άντρες).

Έβαλαν ένα σωρό μέλισσες μέσα στο κουτί, μαζί με την βασίλισσα, αλλά ο αέρας το άνοιξε και οι μέλισσες ελευθερώθηκαν ξανά, με την βασίλισσα να καταφεύγει στο πορτ μπαγκάζ.

“Είμαι μελισσοκόμος εδώ και 30 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ σμήνος να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι φυσικό γι’αυτές να ακολουθούν την βασίλισσα, αλλά είναι παράξενο θέαμα και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ακολουθούν ένα αυτοκίνητο εδώ και δύο μέρες. Είναι συναρπαστικό”, είπε ο Roger σε μια συνέντευξη στο Metro.

Οι μέλισσες έφυγαν μόνο όταν οι μελισσοκόμοι κατάφεραν να βγάλουν την βασίλισσα από το αυτοκίνητο. Ο Burns πιστεύει ότι πρέπει να υπήρχε κάτι γλυκό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που τράβηξε την βασίλισσα.

Είτε συνέβη κάτι τέτοιο ή πραγματικά στις μέλισσες αρέσει να τα βάζουν με τους ανθρώπους.

distractify.com
fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: