ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Όταν πήρε φωτιά το μαλλί της Δήμητρας Λιάνη...

Διαχρονικά, τα παραλειπόμενα, που σημειώνονται στην Ανάσταση, είναι αρκετά, ενώ μερικά εξ αυτών, ενίοτε είναι και κωμικά. Μάλιστα ένα άγνωστο περιστατικό σημειώθηκε πριν από...
22 χρόνια. 

Συγκεκριμένα την Ανάσταση του 1994 ο τότε Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, ήδη ταλαιπωρημένος από την υγεία του, αποφάσισε με την σύζυγό του Δήμητρα Λιάνη να κάνουν ανάσταση στην ίδια εκκλησία που είχαν παντρευτεί: Την Παναγία την Ελευθερώτρια στην Πολιτεία.

Όταν ο ιερέας έψαλε το «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών» ο Ανδρέας Παπανδρέου αντάλλαξε το φιλί της αγάπης με την πρώτη κυρία της χώρας. Δίπλα έστεκε ο βραχύσωμος Κώστας Γείτονας, τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης. Αρχικά ασπάστηκε τον Πρωθυπουργό και αμέσως στράφηκε στην Δήμητρα Λιάνη.

Όμως από λάθος υπολογισμό, η λαμπάδα του άγγιξε τα μαλλιά της που πήραν αμέσως φωτιά! Επικράτησε φυσικά πανικός και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ανδρέα Παπανδρέου ανέλαβαν να σβήσουν τη φλόγα. Ο κ. Γείτονας έγινε κάτωχρος, καθώς φοβήθηκε τα χειρότερα, η Δήμητρα Λιάνη πάνιασε από τον φόβο της, όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου χαμογέλασε και δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: