ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

«Βρες δουλειά του γιου μου και θα σε ψηφίσουμε» Υποψήφιος καταγγέλλει ότι του ζητούσαν ρουσφέτια

Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί ψηφοφόροι διαχρονικά ζητούν ρουσφέτι για να τιμήσουν ένα υποψήφιο στην κάλπη, εν καιρώ προεκλογικών εκστρατειών.
Τα «θελήματα» και οι παρακλήσεις που έλαβε, όπως ισχυρίζεται ο υποψήφιος Βουλευτής, ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αφού όπως καταγγέλλει μέχρι και για το βάψιμο του σπιτιού τους, ζήτησαν να βάλει το χέρι του.

Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί ψηφοφόροι διαχρονικά ζητούν ρουσφέτι για να τιμήσουν ένα υποψήφιο στην κάλπη, εν καιρώ προεκλογικών εκστρατειών. Τα «θελήματα» και οι παρακλήσεις που έλαβε, όπως ισχυρίζεται ο υποψήφιος Βουλευτής, ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αφού όπως καταγγέλλει μέχρι και για το βάψιμο του σπιτιού τους, ζήτησαν να βάλει το χέρι του.

http://tvonenews.com.cy


Demetris Souglisnew
πριν από 2 ώρες
Ειδικά ως Δημοσιογράφος θεωρώ χρήσιμο να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα αρνητικά και κακά περιστατικά στην διάρκεια της προεκλογικής μου προσπάθειας. Δεν ανταποκρίθηκα σε ΚΑΜΙΑ "απαίτηση". Και να μπορούσα να ανταποκριθώ ΔΕΝ θα το έκανα και απαντούσα πως "αυτό που κάνετε είναι λάθος, ψηφίστε άλλον". Είναι λοιπόν κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Αφορά άτομα που με πλησίασαν ή μου τηλεφώνησαν και σας παραθέτω αυτούσιες τις "ατάκες" τους που ήταν "πολύ σοβαρές" και δεν α...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: