ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Αγόρασε κέικ από σούπερ μάρκετ και αυτό που βρήκε μέσα ήταν το πιο αηδιαστικό

Αγοράζοντας ένα κλειστό κέικ από ένα σούπερ μάρκετ στη Ρωσία, η Tatiana Petovradzhi σίγουρα δεν περίμενε να βρει κάτι τόσο αηδιαστικό μέσα.

Έτοιμη να απολαύσει το γλύκισμα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα
«χρησιμοποιημένο προφυλακτικό» όπως λέει χαρακτηριστικά...


Το θέαμα που αντίκρισε μόλις το έκοψε…


Αγοράζοντας ένα κλειστό κέικ από ένα σούπερ μάρκετ στη Ρωσία, η Tatiana Petovradzhi σίγουρα δεν περίμενε να βρει κάτι τόσο αηδιαστικό μέσα.
Έτοιμη να απολαύσει το γλύκισμα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα «χρησιμοποιημένο προφυλακτικό» όπως λέει χαρακτηριστικά, το οποίο βρισκόταν στη μέση του κέικ. Η ίδια σκέφτεται ότι το αποκρουστικό εύρημα ήταν μια πράξη εκδίκησης από κάποιον οργισμένο εργαζόμενο ο οποίος είχε μόλις απολυθεί από το κατάστημα. Η γυναίκα αναφέρει ότι βρήκε το προφυλακτικό στο κέικ που αγόρασε από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ στην πόλη Tyumen στη Ρωσία το οποίο είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που παρασκευάζεται το Πάσχα. Μοιάζει με το ιταλικό panettone και φέτος το αγόρασαν παραδοσιακά την 1η Μαΐου.
«Όταν κόψαμε το κέικ, είδαμε ένα παράξενο αντικείμενο από καουτσούκ μέσα σε αυτό. 
Αρχικά σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένα ελαστικό γάντι. Αλλά όταν κοίταξε πιο προσεκτικά, πάθαμε σοκ όταν ανακαλύψαμε ότι ήταν ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό που είχε ψηθεί μαζί με το υπόλοιπο κέικ.»

Το γλυκό αποκαλύφθηκε ότι είχε ψηθεί στο φούρνο του σούπερ μάρκετ οπότε η Tatiana κατήγγειλε το περιστατικό στην έδρα της αλυσίδας και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι η εταιρεία απέλυσε ορισμένα μέλη του προσωπικού λίγο πριν το Πάσχα. Αυτή θα μπορούσε να είναι η εκδίκησή τους». 

Η γυναίκα, όπως λέει η ίδια, σοκαρίστηκε ακόμη περισσότερο όταν έμαθε ότι μόνο γυναίκες εργάζονταν στο φούρνο του σούπερ μάρκετ. Εκπρόσωποι από την εταιρεία του σούπερ μάρκετ αναφέρουν ότι ερευνούν το περιστατικό και ισχυρίζονται ότι μέσα στο κέικ ήταν ένα δάχτυλο από ένα λαστιχένιο γάντι.

Το περιστατικό έχει βέβαια σχολιαστεί έντονα από τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα με άλλους να λένε ότι είναι απλώς αηδιαστικό ενώ άλλοι σχολιάζουν ότι πρόκειται για την απόδειξη ότι οι γυναίκες πρέπει να γίνουν πιο νοικοκυρές και να φτιάχνουν μόνες τους τα γλυκά για το σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: