ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Egyptair: Εντοπίστηκαν πτώματα από ελληνική φρεγάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το Al Arabiya ελληνική φρεγάτα εντόπισε δύο πτώματα νότια της Μεσογείου – Δύο μεγάλα κομμάτια από το αεροπλάνο βρήκαν το...
μεσημέρι της Πέμπτης 19/05/2016 τα συνεργεία διάσωσης – Σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του αεροσκάφους με τη βοήθεια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, επικαλούμενη το δίκτυο Al Arabiya, εκτός από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους της Egyptair βρέθηκαν και δύο πτώματα από ελληνική φρεγάτα νότια της Μεσογείου τα οποία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.


Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση από άλλο δίκτυο.
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο αντικείμενα πορτοκαλί χρώματος νοτιοανατολικά της Κρήτης, από αιγυπτιακό αεροσκαφός που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών.

Δείτε εδώ το χρονικό της συντριβής του αεροσκάφους της Egyptair

Παράλληλα, οι συγγενείς των θυματών της μοιραίας πτήσης, συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο του Καΐρου προκειμένου να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι στέλνουν αεροσκάφος P-3 Orion για να βοηθήσει στις έρευνες.

Ο υπουργός αεροπορίας Σαρίφ Φατί σημείωσε ότι η Αίγυπτος δεν μπορεί να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα για το τι συνέβη αεροσκάφος, ανάμεσά τους και την «τρομοκρατική ενέργεια».


Όπως μεταδίδει το CNN, αμερικανοί αξιωματούχοι σημειώνουν ότι τα πρώτα σημάδια «δείχνουν» βομβιστική επίθεση.






newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: