ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

12 χρόνια παντρεμένοι, δεν την είδε ποτέ γυμνή, παρά μόνο όταν...

Η 36χρονη Jenni Tait από το Ηνωμένο Βασίλειο ντρεπόταν τόσο πολύ για τα...
127 κιλά της που αποφάσισε να τα κρύβει κάτω από τα φαρδιά της ρούχα και απαγόρευσε στον άνδρα της να κάνουν σεξ με τα φώτα αναμμένα.

Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι έτσι δημιουργούσε πρόβλημα στο γάμο της με τον 44χρονο Scott, η 36χρονη που είναι μητέρα ενός παιδιού, αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα καθημερινά βαριά δείπνα και τα σνακ και κατάφερε να χάσει 57 ολόκληρα κιλά. Παρόλο που ο γάμος τους τελικά δεν τα κατάφερε και το ζευγάρι χώρισε φιλικά το 2015, εκείνη νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και αποκαλύπτει ότι όλο αυτό την έκανε να νιώσει άλλος άνθρωπος. Με την απώλεια των πρώτων κιλών είχε ήδη σταματήσει να ντρέπεται να εμφανίζεται γυμνή μπροστά στο σύντροφό της. Όταν είχε φτάσει στα πιο πολλά κιλά υποχρέωνε το σύζυγό της ακόμη και να χτυπάει την πόρτα πριν μπει στην κρεβατοκάμαρα μην τυχόν τη δει γυμνή.

«Πάντα μισούσα το σώμα μου και έφτασα στο σημείο όπου δεν άντεχα στη σκέψη να με δει κάποιος γυμνή, ούτε καν ο δικός μου σύζυγος. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη ότι θα είναι αηδιασμένος από μένα ώστε αρνιόμουν να τον αφήσω να με δει χωρίς ρούχα. Ευτυχώς δεν παραπονέθηκε και έδειχνε πάντα κατανόηση, αλλά κοιτάζοντας πίσω μπορώ να καταλάβω ότι τα θέματα με το σώμα μου, δημιούργησαν προβλήματα στο γάμο μου», αναφέρει η ίδια μιλώντας στη Daily Mail και προσθέτει ότι ανέκαθεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος της και συγκεκριμένα από την παιδική ηλικία, αναγκαζόμενη μάλιστα να αλλάξει σχολεία λόγω του σχολικού εκφοβισμού.

Πλέον έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και τώρα προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Θέλει να δώσει το δικό της μήνυμα ότι δεν θα πρέπει κανείς να ντρέπεται για το σώμα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: