ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η δουλειά με μισθό 250.000 ευρώ και 3 μήνες διακοπές που δεν θέλει κανείς

Πραγματικά μοιάζει απίστευτο: Υπάρχει μια – φαινομενικά τέλεια – δουλειά, που εξασφαλίζει υψηλό εισόδημα και τρεις ολόκληρους μήνες διακοπές τον χρόνο, που...
κανείς δεν θέλει να κάνει. Βρίσκεται μάλιστα σε ένα ειδυλλιακό μέρος της Νέας Ζηλανδίας.

Οι προϋποθέσεις
Πριν αρχίσετε να φαντάζεστε τον εαυτό σας εκεί, σας ενημερώνουμε ότι η δουλειά αφορά ιατρούς. 

Συγκεκριμένα ένας από τους γιατρούς της περιοχής, ο 61χρονος Dr Alan Kenny, νιώθει τόσο πιεσμένος από το φόρτο εργασίας, που προσφέρει ετήσιο μισθό 250.000 ευρώ και τρεις μήνες διακοπές σε όποιον θέλει να πάει εκεί και να εργαστεί μαζί του στο ιατρείο του.

Φυσικά, όταν ο Dr Kenny ανάρτησε την αγγελία, πίστεψε ότι θα προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον από υποψήφιους. Κι όμως, αυτό δεν έγινε. Εφτασε ακόμα σε σημείο να προσφέρει το μισό ιατρείο του σε κάποιον ενδιαφερόμενο, αλλά ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον να καλύψει τη θέση.



Ο ίδιος δηλωσε στη New Zealand Herald: «Μπορώ να τους προσφέρω ένα πραγματικά, πραγματικά εκπληκτικό εισόδημα! Είναι απίστευτο. Το ιατρείο μου έχει γεμίσει ασφυκτικά το τελευταίο έτος και όσο περισσότερους ασθενείς βλέπεις, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις. Αλλά πλέον δεν προλαβαίνω μόνος μου».

Ο dr. Kenny είπε ότι είναι απελπισμένος αφού ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον να μοιραστεί τη δουλειά στο ιατρείο του, το οποίο έχει αυτή τη στιγμή 6.000 ασθενείς στα βιβλία του.

«Αγαπώ τη δουλειά μου και θα ήθελα να μείνω, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα να πείσω άλλους γιατρούς να έρθουν να εργαστούν εδώ» είπε.

Ενας τυπικός γιατρός στη Νέα Ζηλανδία βγάζει από 150.000 μέχρι 200.000 δολάρια τον χρόνο, και εκείνος έχει κάνει μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά, ωστόσο δεν είχε καμία απάντηση εδώ και 4 μήνες.

Οσο για το πού βρίσκεται αυτή η δουλειά; Στην περιοχή Tokoroa, στο Waikato της Νέας Ζηλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: