ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Σύλληψη 45χρονου στα Γρεβενά για πώληση ναρκωτικών - Σύλληψη για αδασμολόγητο καπνό

Στις (07.06.2016) το μεσημέρι στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του...
Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν έναν 45χρονο ημεδαπό για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του 45χρονου στα Γρεβενά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-2- κιλά και -257- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-25- δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περι ναρκωτικών,
-60- σπόροι κάνναβης,
-1- ζυγαριά ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και
-3- κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.



Συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό για κατοχή αδασμολόγητου καπνού και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης στις (07-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό για κατοχή αδασμολόγητου καπνού και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο 46χρονος κατελήφθη, σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς την ώρα που παραλάμβανε από διερχόμενο λεωφορείο υπεραστικής συγκοινωνίας ένα σάκο που περιείχε -40- σακούλες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους -19- κιλών και -996- γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 46χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- περίστροφο και -2- μαχαίρια, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, στο πλαίσιο της οποίας αναζητείται ο αποστολέας του σάκου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: