ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Την ερωτεύτηκε, την παντρεύτηκε και του κόστισε Μόνο 5000 Ευρώ. Όταν καταλάβετε όμως τι περίεργο έχει αυτή η γυναίκα θα μείνετε άφωνοι.

Ένας άντρας από την Ιαπωνία έχει αποκαλύψει πως έχει επιτέλους βρει την ευτυχία με την κοπέλα του... – μία κούκλα από σιλικόνη. 

Ο Senji Nakajima ισχυρίζεται πως έχει την “τέλεια” σχέση με την “Saori” – πηγαίνει την κούκλα για βόλτες και ψώνια – παρά το ότι είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.




Ο Senji, 61, από το Nagano, ζει με την κούκλα του στο διαμέρισμά του στο Τόκιο, όπου απολαμβάνει την σχέση του μαζί της. Ισχυρίζεται πως είναι χαρούμενος επειδή η πλαστική σύντροφός του “δεν τον θέλει μόνο για τα λεφτά του”.



Ο επιχειρηματίας είπε πως γνώρισε την Saori πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν ένιωθε μόνος επειδή είχε μετακομίσει μόνος του για να είναι κοντά στην δουλειά του. Αρχικά την χρησιμοποιούσε μόνο για τις $εξουαλικές του ανάγκες.

Ωστόσο, με τον καιρό άρχισε να αναπτύσσει συναισθήματα για εκείνη και ξεκίνησε να έχει μία “σχέση” μαζί της, λέγοντας πως “δεν είναι απλά μία κούκλα.”



Τώρα, ο 61χρονος της φέρεται σαν να είναι άνθρωπος, την βγάζει βόλτες με το αναπηρικό καροτσάκι, κοιμούνται μαζί, διαλέγει ακόμα και τι ρούχα θα της φορέσει κάθε πρωί.



Λέει: “Για μένα δεν είναι μία απλή κούκλα. Χρειάζεται πολύ βοήθεια, αλλά είναι η τέλεια σύντροφος και περνάμε μαζί τις σημαντικές στιγμές, κάτι που γεμίζει αφάνταστα.”

Η τάση για σχέσεις με κούκλες από σιλικόνη, που κοστίζουν μέχρι και 5000 ευρώ, έχει αυξηθεί τελευταία πάρα πολύ στην Ασία και ιδιαίτερα στην Κίνα.



Οι κούκλες, που δεν είναι φουσκωτές, πουλιούνται με το όνομα “Dutch Wives”, ένας όρος που στα Ιαπωνικά σημαίνει κούκλα του $εξ, και οι διαφημίσεις μάλιστα λένε πως όποιος αγοράσει μία δεν θα θελήσει ποτέ ξανά μία κανονική κοπέλα. Έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά όπου άντρες βγαίνουν με τις κούκλες τους για βόλτα και τις πηγαίνουν για ταινία ή φαγητό.

Υπάρχουν περισσότερα από 50 είδη κούκλων στην Κινεζική αγορά και είναι πάρα πολύ αληθοφανείς. Ο τζίρος της αγοράς αυτής υπολογίζεται ότι αγγίζει τα £10 δισεκατομμύρια το χρόνο!

Τα λόγια είναι περιττά…

dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: