ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Κούγιας: Ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο άνδρας που απανθρακώθηκε μέσα στην Porsche Cayenne, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας.

Με δηλώσεις του στα parapolitika ο γνωστός ποινικολόγος που εκπροσωπεί την οικογένεια Μαρίκου, είπε πως αναζητούσε τον εκδότης εδώ και πολλές ώρες, τόσο ο ίδιος γιατί είχαν ραντεβού νωρίς το μεσημέρι κι ενώ ήδη είχε ξεκινήσει από προηγούμενο ραντεβού στο Μαρούσι, όσο και η οικογένειά του χωρίς αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της συζύγου του.

Οπως είπε προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο που ανεφλέγη το αυτοκίνητο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει προς Ελευσίνα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ενώ βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, ανάμεσα στις εξόδους Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης και ο οδηγός του, προσπάθησε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να κατέβει από αυτό.

Ωστόσο, όπως δείχνουν και οι κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, το τσιμεντένιο στηθαίο ήταν πολύ κοντά και εμπόδισε το άνοιγμα της πόρτας και τον απεγκλωβισμό του, με συνέπεια ο εκδότης να χάσει με αυτόν τον τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Επιπλέον, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Επικοινωνήσαμε με τον μηχανικό και μας είπε ότι το αυτοκίνητο είναι άψογο. Δεν δικαιολογείται καμία σκέψη για μηχανική βλάβη…».

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για αναγνώριση, αλλά και λήψη dna, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του έχει ήδη αναγνωρίσει ένα ρολόι και ένα κόσμημα που φορούσε ο άνδρα της.

Το όχημα μεταφέρθηκε στην ειδική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς προκάλεσε τη φωτιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια: