ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αδασμολόγητο καπνό σε Γρεβενά και Φλώρινα

Την Τρίτη 31.05.2016 το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, συνέλαβαν...
μία 28χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας και έναν 35χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των ανωτέρω σε περιοχή των Γρεβενών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -30- γραμμαρίων,
αδασμολόγητος καπνός, βάρους -182,5- γραμμαρίων και
-1- μεταλλικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

ΦΛΩΡΙΝΑ: Σύλληψη 35χρονου ημεδαπού για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 32χρονος ημεδαπός για αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Την Τρίτη 31-05-2016 το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς (35 και 32 χρονών), για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, ο 32χρονος συνελήφθη, γιατί αρνήθηκε αντιστεκόμενος, επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε νωρίτερα προμηθευτεί ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από τον 35χρονο ημεδαπό.

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 35χρονου στην Φλώρινα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-124,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-1- ηλεκτρονική ζυγαριά και
-2- κινητά τηλέφωνα,

ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: