ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Τραγωδία: Έλληνας φοιτητής τα έπινε με τον πατέρα του και έπεσε στο κενό

Ο 20χρονος φοιτητής Ανδρέας Χρήστου, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ανέβηκε στο παράθυρο του μπάνιου του και... έπεσε στο κενό, από ύψος σχεδόν περίπου 18 μέτρων. Ο άτυχος νέος, σπούδαζε Αγγλικά και Ιστορία στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μμε, ο νεαρός είχε βγει μαζί με τον πατέρα του Χρήστο που τον είχε επισκεφτεί από το Λονδίνο, στις 29 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου. 

Σύμφωνα με την έρευνα για τα αίτια θανάτου, ο φοιτητής από το Norbury του νότιου Λονδίνου, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κόκκινου κρασιού κατά τη διάρκεια του δείπνου με τον πατέρα του και αφού επέστρεψε στο δωμάτιό του λιποθύμησε πέφτοντας στο πάτωμα.

Πάντως, ο πατέρας του νέου, ανέφερε σε γραπτή του κατάθεση ότι ο γιος του ουδέποτε είχε καταναλώσει κόκκινο κρασί και ότι προσπάθησε να τον σταματήσει πριν συνειδητοποιήσει πόσο μεθυσμένος ήταν. Όταν ο φοιτητής συνήλθε από τη λιποθυμία, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, έτρεξε κατευθείαν στο μπάνιο όπου κλείδωσε τη πόρτα. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν έδινε σημάδια ζωής, ο φίλος της μιας συγκατοίκου του έσπασε την πόρτα του μπάνιου - Το δωμάτιο ήταν άδειο, ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και στο λαιμό και λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

"Δεν υπάρχει χώρος ώστε αυτό να ήταν ένα ατύχημα, αλλά θα ήταν λάθος να πω ότι αυτή ήταν μία περίπτωση αυτοκτονίας. Απλά δεν έχω αρκετά στοιχεία", σημείωσε η ιατροδικαστής εξηγώντας ότι ο φοιτητής θα πρέπει να ήταν αρκετά ευκίνητος για να περάσει από το παράθυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: