ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλή Πτολεμαΐδας – Τέλος Αγωνιστικής χρονιάς (φωτό)

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Πτολεμαΐδας έριξε αυλαία στις φετινές δραστηριότητες δίνοντας ραντεβού για το Σεπτέμβριο.

Η Ακαδημία του Ηρακλή η οποία είναι η παλιότερη που υπάρχει στη περιοχή μας, έχει βγάλει πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές και φιλοδοξεί να βρεθεί και πάλι στις κορυφαίες του νομού και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε διάφορους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αρχικά αγωνίστηκαν η τωρινή ομάδα του Ηρακλή με μια ομάδα που την απάρτιζαν παίκτες που γαλουχήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ακαδημία και πήραν μεταγραφή σε άλλες ομάδες.

Από αυτή ξεχώριζαν οι Αφοι Καπετάνου, ο Ανέστης Αναστασιάδης, Φώτης Καραγκιολίδης, Γιώργος Σεμερτζίδης οι οποίοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την Ακαδημία στην οποία ανδρώθηκαν και η οποία τους βοήθησε να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά η ομάδα των «παλιών» απαρτιζόταν από τους: Καρατέρπο, Μελίδη, Ιωαννίδη, Τόμα, Σεμερτζίδη Γ., Σεμερτζίδη Χ, Μαυροματίδη Π., Ουζουνίδη, Καραγιαννάκη, Περπερίδη, Παπαδόπουλο, Πηλιανίδη, Τσολάκη και οι παίκτες που αναφέραμε παραπάνω.

Αμέσως μετά αναμετρήθηκε η ομάδα των γονιών με την ομάδα των προπονητών με την πρώτη να ενισχύεται από κάποιους «επαγγελματίες».

Ακολούθως είχαμε μια έκπληξη αφού αναμετρήθηκαν οι μαμάδες της Ακαδημίας και πιο συγκεκριμένα η Χαβαλένθια με τις Μούσες και προπονητές τους Μαυροματίδη και Θεοδωρίδη αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με παιχνίδι για τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τίτλο οι Άθλοι του Ηρακλή.

Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή από όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας με την οποία έκλεισε μια δύσκολη χρονιά και πλέον όλοι φιλοδοξούν η νέα χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα και η Ακαδημία να βαδίσει σε καλύτερους και πιο πετυχημένους δρόμους όπως παλιά.

Κάτι που επεσήμανε και ο επίτιμος πρόεδρος της Ακαδημίας Κώστας Κωνσταντινίδης.


Δείτε περισσότερα στο e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: