ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Γερμανία! Ένοπλος με στολή παραλλαγής άνοιξε πυρ σε πολυκινηματογράφο! ΝΕΚΡΟΣ ο δράστης – Δεκάδες τραυματίες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός είναι ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος άνοιξε πριν λίγη ώρα πυρ σε ένα κινηματογράφο multiplex στη δυτική Γερμανία, τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, o άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, ένας βαριά οπλισμένος άνδρας εισέβαλε στο συγκρότημα κινηματογράφων Kinopolis στο Viernheim, μια πόλη κοντά στη Φρανκφούρτη γύρω στις 3 το μεσημέρι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Στη συνέχεια, ταμπουρώθηκε στο κτήριο κρατώντας άγνωστο αριθμό ομήρων.

Ειδικές δυνάμεις και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον δράστη της επίθεσης.

Το Reuters αναφέρει πως από την επίθεση υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, χωρίς να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό, ενώ άλλα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι έχουν τραυματιστεί από 20-30 άτομα.

Η εφημερίδα Darmstadter Echo είχε κάνει λόγο για 20 με 50 τραυματίες από τα πυρά του ενόπλου.

Την είδηση μεταδίδει η BILD και σύμφωνα με αυτή όλα έγιναν στο Βίρνχαιμ.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Βίρνχαιμ της Γερμανίας. Ένοπλος που φοράει στολή παραλλαγής και είναι ζωσμένος με πυρομαχικά άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών στον πολυκινηματογράφο, Kinopolis. Σύμφωνα με την εφημερίδα FAZ, ο ένοπλος έχει οχυρωθεί εντός του κτιρίου.

Η εφημερίδα Darmstadter Echo αναφέρει ότι 20 με 50 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα πυρά του ενόπλου. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

germania1
germania2
germania3

Δεν υπάρχουν σχόλια: