ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Απίθανες ύβρεις από Χρυσαυγίτες στη Βουλή: «Άει γα@@@σου ρε» - «βούλωσε το γελοίε»

Στον αέρα επιχείρησαν να τινάξουν και τη συνεδρίαση για τον αναπτυξιακό νόμο οι Χρυσαυγίτες βρίζοντας απρόκλητα και για λόγους...
"κοινοβουλευτικής τάξης" τους βουλευτές-μέλη της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Το ζήτημα προέκυψε όταν η Πρόεδρος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χαρά Καφαντάρη ανακοίνωσε τους φορείς που πρόκειται να κληθούν αύριο αλλά κατόπιν ψηφοφορίας δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση της Χρυσής Αυγής να κληθούν και οι εξής φορείς: «Λαϊκός Σύνδεσμος Μικρών Επιχειρήσεων», «Ένωση Εθνικιστών Δικηγόρων» και «Ιατροί του Ελληνισμού». «Τι έγινε εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;» διερωτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι οι χρυσαυγίτες αλλά η πρότασή τους απορρίφθηκε με απόφαση της πλειοψηφίας.

Η απόφαση της Βουλής προκάλεσε, όμως, την έκρηξη των χρυσαυγιτών που άρχισαν να φωνάζουν κατά πάντων προκειμένου να δημιουργήσουν θέαμα. «Την απόφαση πήρε η πλειοψηφία» απάντησε η κυρία Καφαντάρη αλλά οι χρυσαυγίτες ισχυρίστηκαν ότι «η πλειοψηφία δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει» και επικαλέστηκαν τον κανονισμό που είχαν, όμως, ήδη καταπατήσει οι ίδιοι με τη συμπεριφορά τους. Στη συνέχεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην αφήσουν τη διαδικασία να συνεχιστεί και άρχισαν να βρίζουν τους πάντες για να πετύχουν το στόχο τους.

«Άει γα@@@σου ρε», «Βούλωσε το γελοίε», «έχετε ξεφτιλιστεί», «σκάσε ρε βλακάκο» είναι μερικές από τις φράσεις που εκστόμισαν πριν διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: