ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Έφτασε στο Μπακού η Εθνική γυναικών

Κ. Γιώτα: «Ικανοποιημένες με μια πολύ καλή εμφάνιση»
Η Εθνική γυναικών έφτασε στο Μπακού για να συμμετάσχει για δεύτερη διαδοχική φορά στα...

ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν η Ελλάδα είναι το αουτσαίντερ, ωστόσο δεν παύει να έχει προσδοκίες. 

Η Κατερίνα Γιώτα δηλώνει:
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για την πρόκριση και την ευκαιρία που έχουμε να παίξουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκό Λιγκ. Απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στον τελικό. Θεωρώ, όμως, ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του Final 4, οπότε σίγουρα δεν είναι εύκολο το έργο μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μας βοηθάει σίγουρα που δεν έχουμε εμείς την πίεση του φαβορί. Θα είμαστε ικανοποιημένες με μία πολύ καλή εμφάνιση».

Τέλος, για το πού πρέπει να πιέσει η Εθνική την αντίπαλη ομάδα για να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις, η Ευαγγελία Μερτέκη ανέφερε: «Στο σερβίς, κυρίως. Μετά, πιστεύω ότι η ψυχολογία μας μπορεί να μας βοηθήσει, αν είμαστε καλά τις ημέρες των αγώνων. Παίζει ρόλο, ιδίως στο βόλεϊ Γυναικών. Η πορεία που έχουμε κάνει φέτος στη διοργάνωση, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που αποκομίσαμε τα προηγούμενα χρόνια θα μας βοηθήσουν. Πιστεύω πως όλα αυτά αποτελούν εφόδια για την Εθνική».


Δεν υπάρχουν σχόλια: