ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Τα ανοιχτά μικρόφωνα «πρόδωσαν» τα «γαλλικά» του Βούτση - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί κατά βουλευτών

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αυτήκοοι μάρτυρες ακούγοντας τα «γαλλικά» του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος...
για μία ακόμη φορά «προδόθηκε» από τα ανοιχτά μικρόφωνα ύστερα από τη Διάσκεψη των Προέδρων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, όπου και αποφασίστηκε με την πλειοψηφία των 4/5 για τη σύνθεση του Δ.Σ. του ΑΣΕΠ με το διορισμό 3 αντιπροέδρων και 24 συμβούλων, ο κ. Βούτσης νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα έχουν πια κλείσει, «συνελήφθη από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αλλά και τα μέλη που ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν να ξεστομίζει την απίστευτη φράση: «πού έχω μπλέξει ρε π@@@η .Τι "κ@@γεροι" είναι αυτοί ρε μ@@@α;".

Αγνωστο παραμένει ποιοί ήταν οι «αποδέκτες» της οργής του Προέδρου της Βουλής. Σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν τη Διάσκεψη των Προέδρων είχε προηγηθεί πάντως ένσταση επί της ψηφοφορίας από το βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη.

Σε κάθε περίπτωση το λεξιλόγιο σχολιάστηκε αρνητικά, δεδομένου του αξιώματος του κ. Βούτση και του χώρου. Σημειώνεται δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι ανάλογο με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο.

Προ μηνών, νομίζοντας πάλι ότι έχει διακοπεί η μετάδοση από την Τηλεόραση της Βουλή, ο κ. Βούτσης είχε αποκαλύψει απόρρητο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος επισκεπτόταν την Αθήνα.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε τότε, ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για «ελεύθερο σχολιασμό» που δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: