ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

Με γεμάτους τους σάκους από παιχνίδια, χαρά , διάθεση, κέφι, τραγούδια και βεβαίως τα δέοντα φαγώσιμα οι κατηχητικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών...
πραγματοποίησαν την αποχαιρετιστήρια εκδρομή τους στην Ιερά Μονή του αγίου Νικάνορα στην Ζάβορδα. Εκεί οι πατέρες, με πρώτο τον ηγούμενο π. Σεραφείμ, μας υποδέχτηκαν με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Όλοι μαζί προσκυνήσαμε την κάρα του αγίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Μηνά, όπου ο γέροντας μας ανέφερε πως ο άγιος Νικάνορας είναι ένας φίλος μας, ενώ μας παρότρυνε να κάνουμε φίλους μας και άλλους αγίους. Κατόπιν τα αγόρια της παρέας, λόγω του αβάτου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και εντός του μοναστηριού. 
Αμέσως μετά το παιχνίδι έγινε ο κυρίαρχος της εκδρομής,. Αγόρια και κορίτσια, μεγάλα και μικρά, γονείς και παιδιά παίξανε μέχρι τελικής πτώσης. Οι καβαλάρηδες που ήρθαν με τα άλογά τους για προσκύνημα στον άγιο, ήταν ο καλύτερος επίλογος της εκδρομής μας. Ήδη σχεδιάζουμε και ανυπομονούμε την εκδρομή για την νέα χρονιά με το που θα επιστρέψουμε από την καλοκαιρινή ραστώνη.  




Εκ του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως 






Δεν υπάρχουν σχόλια: