ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τρίκαλα: Έπεσε το ξύλο της αρκούδας κατά τη διάρκεια Βάπτισης

Σκηνές απειρου κάλλους στην εκκλησία
Απίστευτο και όμως ελληνικό!


Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, καθώς...

ξεκίνησε από το Μαλακάσι και κατέληξε έξω από εκκλησία στην πόλη των Τρικάλων. Ένας 80χρονος οδηγός, ερχόμενος προς Τρίκαλα από το Μαλακάσι, βρήκε να προπορεύεται ένα φορτηγάκι που ρυμουλκούσε ένα μικρό τρακτέρ, το οποίο οδηγούσε 30χρονος Βολιώτης.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, άρχισε να διαμαρτύρεται καθώς ο 30χρονος πήγαινε με μικρή ταχύτητα. Φτάνοντας στην γέφυρα Μουργκανίου τα δυο οχήματα σταμάτησαν και τότε ο 80χρονος, παρά την ηλικία του βγήκε από το αυτοκίνητό του εξαγριωμένος και άρχισε να διαπληκτίζεται φραστικά με τον 30χρονο. Μετά από τα… γαλλικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Την ώρα της συμπλοκής ο 80χρονος που είχε στην κατοχή του σπρέι πιπεριού το χρησιμοποίησε ρίχνοντάς το στο πρόσωπο του 30χρονου και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του. Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια…

Ο 30χρονος μόλις συνήλθε μπήκε στο αυτοκίνητο και συνέχισε την πορεία του προς τα Τρίκαλα. Μόλις έφτασε στην πόλη και συγκεκριμένα έξω από μια εκκλησία συνάντησε ξανά τον 80χρονο και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πιαστούν για δεύτερη φορά στα χέρια.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι τον καβγά παρακολουθούσαν εμβρόντητοι οι καλεσμένοι βάπτισης που γινόταν εκείνη την ώρα στον Ναό. Τελικά και οι δυο συνελήφθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για τα περαιτέρω…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: