ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Επίσημη έκθεση σοκ για την κρυφή ζωή του Μάικλ Τζάκσον: Παιδόφιλος και διεστραμμένος!

Πίσω από τον παραμυθένιο κόσμο της Neverland, ο βασιλιάς της ποπ έκρυβε πολύ καλά τα πάθη του.

Έκθεση της αστυνομίας που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος και έχει έντονη τάση στον σαδομαζοχισμό, ενώ πλήρωσε πολλά εκατομμύρια στα νεαρά αγόρια που έπεσαν θύματα του, προκειμένου να μην φτάσουν οι υποθέσεις στα δικαστήρια.

Το RadarOnline παρουσίασε την επίσημη αναφορά του Σερίφη της Κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα, που δίχνει με απίστευτες λεπτομέρειες την κρυφή ζωή του Μάικλ Τζάκσον.

Η έρευνα ξεκίνησε από μία καταγγελία παιδικής κακοποίησης και τα τελικά ευρήματα είναι σοκαριστικά. Έπειτα από έφοδο στο ράντσο του το 2003, η αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε υλικό και αποδείξεις παιδικής πορνογραφίας, βασανισμού ζώων, φωτογραφίες δεμένων γυναικών και πληθώρα σαδομαζοχιστικών "εργαλείων".

Σύμφωνα με την αναφορά, το ίνδαλμα εκατομμύριων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη ήταν ένας σκοτεινός άνθρωπος, γεμάτος σεξουαλικές διαστροφές – πολλές παράνομες, όπως η αποδεδειγμένη παιδοφιλία του και η τάση του σε νεαρά αγόρια τα οποία προσπαθούσε συνεχώς να αποπλανήσει.

Σε φωτογραφικό υλικό, βίντεο και σκληρούς δίσκους βρέθηκαν σοκαριστικές φωτογραφίες ανδρών, γυναικών, τρανσέξουαλ και μικρών αγοριών και κοριτσιών σε διεστραμμένες πόζες βασανιστηρίων και σαδομαζοχιστικών πρακτικών

Η έκθεση περιγράφει φωτογραφίες παιδιών που αιμορραγούν, με εμφανή τα σημάδια του πόνου και του τρόμου. Σε μία από αυτές, ένα παιδί κρατά μια νεκρή χήνα που φαίνεται να έχει σκοτωθεί με ρόπαλο. Σε μία άλλη, εμφανίζεται ένα κοριτσάκι με μια θηλιά περασμένη γύρω από το λαιμό της.

Το 2003 ο Μάικλ Τζάκσον είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Gavin Arvizo. Αντιμετώπιζε τότε 20 χρόνια φυλάκισης αλλά αθωώθηκε το 2005.

Συνολικά, λίγο πριν το θάνατό του το 2009, ο Μάικλ Τζάκσον είχε καταβάλλει 200 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις προς 20 θύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: