ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Δείτε ποια ελληνικά νησιά αποφεύγουν οι προληπτικοί και γιατί!

Δύο πανέμορφα νησιά που συγκεντρώνουν αρκετούς επισκέπτες κάθε καλοκαίρι κι έχουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο θεωρούνται...
τόσο ρομαντικά όσο και καταραμένα.

Οι προληπτικοί τα αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, μιας και οι ιστορίες που αφηγούνται κατά καιρούς άνθρωποι σε ταξιδιωτικά Forum μόνο ενθαρρυντικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Μπορεί οι ξένοι να τους επιλέγουν ως κορυφαίους προορισμούς για ζευγάρια που ψάχνουν ειδυλλιακές παραλίες και θέα στο ηλιοβασίλεμα, οι Έλληνες , όμως, διαδίδουν πως όσα ζευγάρια επιλέγουν αυτά τα δύο νησιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να χάσουν τον/την σύντροφό τους.

"Στη Σαντορίνη αν πας με τη σχέση σου ή θα παντρευτείς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ή θα χωρίσεις" λένε οι φήμες. Ενώ, κάτι παρόμοιο ακούγεται και για το νησί της Αφροδίτης, την όμορφη Μήλο, με την απόκοσμη ομορφιά και την απέραντη γαλήνη.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επηρεαστεί κατά καιρούς κι έχουν αναβάλει ή ακυρώσει το ταξίδι στα μαγευτικά αυτά ζευγαρονήσια, κάνοντας ακόμα και τους μη προληπτικούς να αμφιταλαντεύονται.

Ωστόσο, η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για έναν μύθο που δεν βασίζεται σε λογικά και επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. 
Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Στα πιο ρομαντικά μέρη πολλοί συνειδητοποιούν αν είναι ή όχι ερωτευμένοι και πράττουν αναλόγως κατά την επιστροφή.

Σε άλλα νησιά που τα ζευγάρια δεν πάνε για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά για περιηγηθούν στα αξιοθέατα και να γευτούν την τοπική κουζίνα πιθανόν να έχουν άλλες απαιτήσεις και να μην αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν -λοιπόν- είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατάματα και να δοκιμάσετε τη σχέση σας δύο είναι οι προορισμοί Μήλος ή Σαντορίνη! Διαλέξτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: