ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Πρωταθλητές Ατρόμητος στα Μίνι και Α.Ε.Κ. στα Τζούνιορ

Με τους τελικούς στις κατηγορίες Τζούνιορ και Μίνι έκλεισε η αγωνιστική χρονιά στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.


Πρωταθλήματα που για μια ακόμα χρονιά ήταν από τα καλύτερα συγκεντρώνοντας περίπου 100 ομάδες από 3 νομούς αποδεικνύοντας πως η Ε.Π.Σ. Κοζάνης είναι μια από τις καλύτερες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις Πανελληνίως.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους υπέυθυνους Πέτρο Κυρζόπουλο, Φανή Ταρτόρα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Π.Σ. για τη σκληρή και πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

Στο αγωνιστικό μέρος και στους τελικούς που έγιναν στο γήπεδο του Ηρακλή Πτολεμαΐδας πρωταθλητές αναδείχθηκαν ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας στα Μίνι και η Α.Ε.Κοζάνης στα τζούνιορ.

Τα παιχνίδια τα παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος και σίγουρα ικανοποιήθηκαν από το θέαμα και τα αρκετά γκολ.

Στα μίνι ο Ατρόμητος τον οποίο προπονεί ο Κώστας Μαργιορίδης κέρδισε τον Εορδαϊκό που είχε προπονητή τον Γιώργο Μαυροματίδη με 4-2.

Η ομάδα του Ατρόμητου ήταν καλύτερη και αφού είχε δοκάρι με τον Ζάρζο στο 16ο προηγήθηκε αμέσως μετά με όμορφο σουτ του Βλάχου.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βλάχος και πάλι με φάουλ έκανε το 2-0 αλλά ο Κούσης με πέναλτι έδωσε κάποιες ελπίδες στην ομάδα του μειώνοντας σε 2-1 στο 25ο.

Η χαρά όμως κράτησε πολύ λίγο αφού στο 28ο ο Τσίλης με κοντινό σουτ έκανε το 3-1 για να γίνει το 4-1 από τον Ζάρζο Π. στο 37ο με εκτέλεση φάουλ.

Το μόνο που κατάφερε ο Εορδαϊκός ήταν να μειώσει με τον Βλάχο στο 39ο.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης

Εορδαϊκός: Σαββαΐδης, Καλατσάνας, Μωυσιάδης, Σαουλίδης, Βλάχος, Κούσης, Τσέλα, Μπασδάρας, Θεοδωρίδης (Ιωαννίδης, Μαλλιόπουλος, Καββαδίας, Κούκος).

Ατρόμητος: Καλογεράκης, Λέρης, Τσελεγγίδης, Ζάρζος Π., Βλάχος, Κούσης, Ιωάννου, Ραμπίδης, Βασιλειάδης (Τάγκας, Κοτζαφίλιος, Κατακαλίδης, Ελ-Λων, Σακελλαρίου, Μήτκας, Τσίλης, Δαγκινάκης).

Στο τελικό των τζούνιορ η Α.Ε.Κοζάνης κέρδισε με το ευρύ 4-0 την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αετός αλλά η δεύτερη πρέπει να αισθάνεται λίγο αδικημένη τουλάχιστον από την έκταση του σκορ.

Η Α.Ε.Κ. κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο με 3-0 χάρη σε 3 «γκολάρες» από τους Μελισσινό στο 1ο, Τσέλο στο 3ο και Μελισσινό και πάλι στο 6ο με τα σουτ που επιχείρησαν να πηγαίνουν στο παραθυράκι.

Από εκεί και μετά ο Αετός που ήταν αήττητος σε όλη τη πορεία μέχρι το τελικό πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε ευκαιρίες αλλά είχε την ατυχία να έχει 3 δοκάρια και απέναντι του ένα φοβερό τερματοφύλακα (βλ. Maloku), ο οποίος έκανε καθοριστικές αποκρούσεις.

Τα δοκάρια για τον Αετό τα είχαν ο Ταγγίδης στο 34ο, Μεντεκίδης στο 38ο και Ταγγίδης και πάλι στο 50ο ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γιαννάκης στο 48ο .

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης

Ακαδημία Αετός: Ανδρονικίδης, Τουλουμενίδης, Μεντεκίδης, Χωλόπουλος, Ταγγίδης, Κλαζίδης, Σιαπανίδης, Παπαδόπουλος, Σουμελίδης (Γερίδης, Καραφουλίδης, Γεωργιάδης, Φοδούλης, Ιωαννίδης).

Α.Ε. Κοζάνης: Maloku, Κατωτικίδης, Κικίδης, Μελισσινός, Duka, Ρούσης, Τσέλος, Γιαννάκης, Μετίσογλου (Χ" Μανώλης, Ζησιός, Σεμερτζίδης, Δεληγιάννης)

Ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων την οποία έκαναν ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Τσοκτουρίδης στον Εορδαϊκό,

ο περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Τάκης Καρακασίδης στον Ατρόμητο,

ο Πέτρος Κυρζόπουλος στον Αετό και τέλος ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φώτης Φολτόπουλος στην Α.Ε. Κοζάνης.

Το παρόν στους τελικούς έδωσαν και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χρήστος Σάββας, ο προπονητής της πρωταθλήτριας μικτής νέων της Ε.Π.Σ. Γιώργος Παπακώστας σε μια πετυχημένη και όμορφη εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: