ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Οι Υπάλληλοι της ΙΚΕΑ Αποκαλύπτουν Μυστικά της Εταιρείας που Δε Θέλουν να Γνωρίζετε

1. Όταν χρειάζεσαι κεφτεδάκια και βιβλιοθήκη



Η ΙΚΕΑ είναι μια σουηδική αλυσίδα καταστημάτων επίπλων που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής από φοιτητές, μέχρι σχεδιαστές που θέλουν να επιδείξουν τη δουλειά τους. Τώρα οι υπάλληλοι της ΙΚΕΑ αποκαλύπτουν μερικά μυστικά που η εταιρεία μέχρι τώρα τα κρατούσε κρυφά.

2. Υπάρχουν μυστικά σύντομα περάσματα

Υπάρχουν σύντομοι δρόμοι που υπάρχουν σε ταμπέλες και υπάρχουν “μυστικά» περάσματα. Οι υπάλληλοι αποκάλυψαν ότι οποιαδήποτε πόρτα που δεν αναγράφει “Μόνο υπάλληλοι» μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πελάτες.

3. The Bulla Bulla Method

Η “μέθοδος Bulla Bulla» είναι όταν εκτίθενται εμπορεύματα που φαίνονται φτηνά, όπως όταν γεμίζει ένα καλάθι με λούτρινα ζωάκια. Η ποσότητα δίνει την ψευδαίσθηση στο πελάτη ότι κάνει έξυπνη αγορά.

4. Μπορείτε να κοιμηθείτε στα έπιπλα

Ο ύπνος πάνω στα έπιπλα επιτρέπεται μέχρι ένα σημείο. Αλλά οι υπάλληλοι προειδοποιούν ότι τα σκεπάσματα αλλάζουν μόνο όταν είναι ορατά βρώμικα.

5. Οι υπάλληλοι βλέπουν πολλά ζευγάρια να μαλώνουν

“Αν θέλετε πραγματικά να δοκιμάσετε τη σχέση σας, πάτε σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ και αγοράστε κάτι,” αναφέρει η Jana, μια πρώην υπάλληλος. Είχα ένα ζευγάρι που προσπαθούσε να αποφασίσει για ένα χαλάκι, εκείνος ήταν εξαγριωμένος και εκείνη ήταν στα πρόθυρα δακρύων. Τότε μας είχε τελειώσει το χαλάκι που θέλανε, που έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. ”

6. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια

“Πρέπει να βοηθήσεις πελάτες μόνο όταν στο ζητάνε, ” αναφέρει ο Rob, ένας πρώην υπάλληλος. “Μας είπαν ότι ένας σκανδιναβικός τρόπος του πως λειτουργούν τα πράγματα.”

7. Το τμήμα “Άνοιξε το πορτοφόλι σου”

Τίποτα δεν είναι τυχαίο όσον αφορά την έκθεση εμπορευμάτων στην ΙΚΕΑ. Το τμήμα “άνοιξε το πορτοφόλι σου» εκθέτει φτηνά εμπορεύματα με τέτοιο τρόπο που σε κάνουν να θες να τα αγοράσεις όλα.

8. Οι υπάλληλοι έχουν πολλά πλεονεκτήματα

Εκτός από την ασφάλιση και το φιλικό περιβάλλον εργασίας, οι υπάλληλοι λαμβάνουν δώρα στο τέλος κάθε χρόνου, όπως διακοπές και ποδήλατα.

9. Οι τοίχοι μετακινούνται

Ένας πρώην υπάλληλος της ΙΚΕΑ δήλωσε, “Στο κλείσιμο μετακινούμε τους τοίχους για να βλέπουμε που είναι τα σκουπίδια. Έχουν κλειδαριές και οι πελάτες δεν μπορούν να τους μετακινήσουν.»

10. Τα βιβλία που εκτίθενται είναι των υπαλλήλων

Ζητείται από τους υπαλλήλους να φέρουν δικά τους βιβλία για να φαίνεται αυθεντική πινελιά. Μερικές φορές τους ζητείται να φέρουν συγκεκριμένου χρώματος για επίδειξη σε ένα χώρο.

memes.com
fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: