ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Η βάρκα που «ρίχνει» το Instagram

Αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες με τη γραφική θέα στη Νορβηγία τραβήχτηκαν από έναν καγιάκερ την ώρα που βρισκόταν πάνω στη βάρκα του.

Οι λήψεις και τα βίντεο που πολλές φορές «κόβουν την ανάσα» είναι από τα πανέμορφα φιόρδ και το ειδυλλιακό ορεινό τοπίο της χώρας και αναδεικνύουν τη νορβηγική ομορφιά από μια άλλη οπτική. Ο Thomasz Furmanek από το Μπέργκεν της Νορβηγίας χρησιμοποίησε μια GoPro κάμερα και μία μικρή φωτογραφική μηχανή στο μπροστινό μέρος του καγιάκ του για να συλλάβει τις όμορφες εικόνες, καθώς εκείνος κωπηλατούσε. Οι δεξιότητές του και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του Instagram.

Η ασυνήθιστη προοπτική και τα ξεχωριστά τοπία έχουν κάνει δημοφιλή το λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο με τα likes και τα σχόλια για το έργο του να πέφτουν βροχή.
Ο 41χρονος δήλωσε στη Daily Mail για τις λήψεις του και τη μεγάλη αποδοχή από το κοινό στο Instagram: «Προσπαθώ να συλλάβω την ισορροπία και την αρμονία της ύπαρξης μέσα από ένα καγιάκ στη φύση. Το καγιάκ μού επιτρέπει να ταξιδεύω σε απομακρυσμένα μέρη και να δείχνω στους ανθρώπους αυτά τα μέρη από μία διαφορετική οπτική γωνία απ' ό,τι τα έβλεπαν στο παρελθόν. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για την ψυχική και πνευματική ανάπτυξή μας να περνάμε το χρόνο μας στη φύση. Είναι επίσης χρήσιμο να αναζητούμε εμπειρίες που εμπεριέχουν κινδύνους και αβεβαιότητες, γιατί αυτό μας κάνει να μαθαίνουμε νέα πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει να προσπαθώ και να παρακινώ τους ανθρώπους με τις εικόνες μου για να πάνε και εκείνοι σε περιπέτειες στη φύση».

Ο καγιάκερ και επαγγελματίας φωτογράφος ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ του πριν από 3 χρόνια και σήμερα έχει χιλιάδες followers στο Instagram. Ο ίδιος δηλώνει φανατικός των ταξιδιών και δεν σκοπεύει να σταματήσει να μοιράζεται τις εμπειρίες του με το κοινό.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: