ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Η νέα τάση στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πώς θα χάνουν οι νέοι την παρθενιά τους σε λίγα χρόνια (vid+pics)

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν επιστήμονες της ρομποτικής, προειδοποιώντας ότι η νέα μόδα στο σεξ που αναπτύσσεται ραγδαία κερδίζοντας όλο και ...
περισσότερους οπαδούς, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτο πλήγμα στις ανθρώπινες σχέσεις…

Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, το σεξ με ανδροειδή ενδέχεται να «διαγράψει» μια για πάντα την πρώτη ερωτική εμπειρία των ανθρώπων όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Και αυτό γιατί τα ρομπότ προηγμένης τεχνολογίας και τρομακτικά ανεπτυγμένης νοημοσύνης ενδέχεται να στείλουν τους ανθρώπους για ατομική… προπόνηση, αντικαθιστώντας τους στην πρώτη σεξουαλική επαφή! Ή να τους αναγκάσουν έτσι να γίνουν οι… πρώτοι τους!

Μιλώντας στο Φεστιβάλ Επιστήμης του Cheltenham, ο καθηγητής Noel Sharkey, από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τις επιβλαβείς συνέπειες των android sex dolls για την κοινωνία.

«Το σεξ με ρομπότ είναι ήδη διαθέσιμο και μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι και διαδεδομένο. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει κάποιο όριο ηλικίας, αλλά όταν μια κούκλα υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι, τότε θα είναι δύσκολο ένα παιδί να μην μπει στον πειρασμό να τη δοκιμάσει κρυφά από τους γονείς του», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Το πρόβλημα δεν είναι το σεξ με μια μηχανή, αλλά σκεφτείτε να είναι η πρώτη φορά με μια μηχανή. Η πρώτη σχέση κάποιου. Τι θα σκεφτόταν μετά για το αντίθετο φύλο; Μία γυναίκα και ένας άνδρας δεν είναι μηχανές… Οι άνθρωποι ίσως σταματήσουν να κάνουν κανονικές σχέσεις με κανονικούς συνανθρώπους τους».

Όπως προβλέπει μάλιστα ο ειδικός στην τεχνητή νοημοσύνη και συγγραφέας του «Love And Sex With Robots», David Levy, οι άνθρωποι στο μέλλον θα αισθάνονται πιο άνετα με τα ρομπότ και όχι μόνο θα αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις, αλλά δεν θα αργήσει και ο καιρός που θα τα παντρεύονται!

Και αν δεν πειστήκατε ακόμα, αρκεί να σας ενημερώσουμε πως ένας στους τέσσερις νέους στη Βρετανία θα έκανε «ευχαρίστως» σχέση με ένα ρομπότ, εφόσον έμοιαζε με πραγματικό άνθρωπο…
Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: