ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Έλεος: Δείτε τι συμβαίνει στο 1/3 των πρατηρίων στην Ελλάδα και θα φρίξετε…


Επίσημο - Mε «πειραγμένες» αντλίες 1 στα 3 βενζινάδικα!Σε έξαρση βρίσκεται πάλι η απάτη με την “κλοπή της μάνικας” και ήδη οι πρώτοι έλεγχοι που ξεκίνησε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εντόπισαν...
ένα στα τρία πρατήρια να έχουν πειράξει τις αντλίες καυσίμων, αδειάζοντας από 5% έως και 11% τα ρεζερβουάρ των οχημάτων και τις τσέπες των οδηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Έθνους”, η διεύθυνση Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας εδώ κι έναν μήνα ενεργοποίησε εκ νέου τις εφόδους σε βενζινάδικα με τη χρήση του “μυστικού αυτοκινήτου”.

Αυτό διαθέτει κρυφό εξοπλισμό, ειδικό ρεζερβουάρ, και έχει τη δυνατότητα να μετρά τις πραγματικές ποσότητες των λίτρων που φεύγουν από τα στόμια των αντλιών.

Το ειδικό όχημα, αναφέρει το δημοσίευμα, καταγράφει τις αποκλίσεις της παροχής καυσίμου ανάμεσα στην ποσότητα που καταγράφει η αντλία και σε αυτή που καταλήγει στο αυτοκίνητο.

Ήδη οι πρώτοι έλεγχοι έχουν γίνει σε βενζινάδικα στον Κορυδαλλό, στον Ταύρο, στο Κερατσίνι και στη Νίκαια. Οι αποκλίσεις στις αντλίες κυμαίνονται από το 5% και φθάνουν στο 11%.

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: