ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Φώφη Γεννηματά: Δείτε την με την καλλονή κόρη της, την 19χρονη Αιμιλία

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!!! Μητέρα και κόρη κρατούν τις οικογενειακές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλην μιας εξαίρεσης.


Μια και μοναδική φωτογραφία με την κόρη της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά το 2015, γράφοντας από κάτω: «Με το θησαυρό μου».

Ηταν από τις ελάχιστες φορές που η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μοιράστηκε μια τόσο προσωπική στιγμή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η Αιμιλία Ντέκα-Γεννηματά είναι σήμερα 19 ετών και σπουδάζει αρχιτεκτονική σε πανεπιστήμιο της Γλασκόβης ενώ ζει πλέον μόνη της στη Σκωτία. Εγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν εμφανίστηκε ως παρανυφάκι στον δεύτερο γάμο της μητέρας της.
Στις 13 Ιουνίου του 2003 η Φώφη Γεννηματά ανέβαινε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, οδοντίατρο Ανδρέα Τσούνη. Οσοι είχαν παραστεί στη γαμήλια τελετή θα θυμούνται την τότε υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς να κρατάει σφιχτά από το χέρι την εξάχρονη κόρη της, Αιμιλία, την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Αλέκο Ντέκα.

Η Αιμιλία, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, φιλοδοξεί με την ολοκλήρωση των σπουδών της να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ανοίξει δικό της γραφείο στην Αθήνα.

Οταν η Φώφη Γεννηματά ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή την ίδια περίοδο που η Αιμιλία τελείωνε το λύκειο, λόγω των έκτακτων πολιτικών συνθηκών και της προεκλογικής περιόδου που ακολούθησε, δεν ήταν σε θέση να βρίσκεται κοντά στην κόρη της όσο θα ήθελε, όπως δήλωσε, με αποτέλεσμα να αποχωριστεί το παιδί της άρον-άρον και δίχως να μπορεί να ταξιδέψει μαζί της στη Γλασκόβη, για να φροντίσει για την εγκατάστασή της στο καινούργιο της σπίτι και για την τακτοποίησή της στο πανεπιστήμιο.


Η σχέση της Αιμιλίας Ντέκα-Γεννηματά με τη δημοσιότητα περιορίστηκε στην αθώα εμφάνισή της ως παρανυφάκι στον γάμο της μητέρας της και από τότε μέχρι και σήμερα δεν αποτέλεσε ποτέ αντικείμενο θετικής ή αρνητικής κριτικής σε ζητήματα που αφορούσαν την πολιτική και κομματική δραστηριότητα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: