ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη-Σοκ: Πελάτης της 25χρονης μάνας μαρτυρά το επάγγελμα της αλλά και την εμπειρία του από τις “υπηρεσίες” της

«Τζέσικα ξανά μετά από μερικούς μήνες… (σχεδόν από το καλοκαίρι)! Ότι και να πω είναι λίγο, ελάχιστο αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Έφτασα στο στούντιο λίγο μετά τις πέντε αφού ήμουν στην περιοχή για δουλείες, όπου και πέτυχα την Ξένια. Δεν την είχα ξαναδεί, ενδιαφέρον μωράκι με ωραίο σώμα, αλλά δεν είχα όρεξη να περάσω. Εκείνη στάθηκε στην πόρτα και μου είπε ότι με δέχεται και με 40€ πράγμα που με ξένισε αρκετά.

Αρνήθηκα λέγοντας ότι είχα πάει για την Τζέσικα και με ενημέρωσε η υπηρεσία ότι η Τζέσικα θα βρίσκεται εκεί μετά τις έξι. Έτσι λοιπόν έφυγα για να συνεχίσω τις δουλείες μου και επέστρεψα περίπου δύο ώρες αργότερα.

Η Τζέσικα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα κάπου στα εικοσιπέντε (λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω δεν έχει σημασία). Χώρα προέλευσης θα έλεγα Ρουμανία ή Ελληνίδα τσιγγάνικης καταγωγής χωρίς όμως να έχει σημασία ή να παίρνω και όρκο αλλά τέτοια εντύπωση μου έδωσε.

Για όσους δεν την ξέρουν να σημειώσουμε ότι εμφανισιακά είναι όμορφη χωρίς να ξεχωρίζει συγκριτικά με άλλες μοντέλες (αν βαθμολογούσα μόνο εμφάνιση θα έβαζα 7) αλλα αντίθετα έχει πολύ φιλική συμπεριφορά και πολύ όμορφο χαμόγελο. 
Στο δωμάτιο για μένα είναι άψογη: φιλικότατη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα, με αυτοπεποίθηση και φροντίζει να περάσεις καλά. Βγάζει πολύ γέλιο και γενικά σου φτιάχνει την διάθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: