ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Τουρίστριες ΧΩΡΙΣ ίχνος Ντροπής ξεφτιλίζουν ιστορικό Συντριβάνι 400 ετών, βουτώντας μέσα με τα Mπικίvι τους. Έξαλλοι οι Ντόπιοι!

Τρεις τουρίστριες προκάλεσαν οργή στην Ρώμη βουτώντας στην ιστορική Fontana dell’Acqua Paola, ηλικίας 400 ετών, με μαγιό.
Οι ντόπιοι εξοργίστηκαν με την εμφανή έλλειψη σεβασμού των γυναικών για το μνημείο του 17ου αιώνα.


Υπέθεσαν ότι είναι Αγγλίδες ή Γερμανίδες, γιατί μόνο αυτές οι εθνικότητες θα συμπεριφέρονταν με τόσο αγενή τρόπο, κατά τα λεγόμενα τους.

Στις φωτογραφίες που τράβηξε μάρτυρας, οι κοπέλες, οι οποίες έχουν όλες καστανά μαλλιά και φαίνονται να είναι γύρω στα 20, παίζουν με το νερό στο σιντριβάνι και γελάνε. Δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό πόση ώρα έμειναν στο σιντριβάνι ή ποια ήταν η τιμωρία τους για τις πράξεις τους.

Η θερμοκρασία σκαρφάλωσε στους 32 βαθμούς στην Ρώμη το Σαββατοκύριακο, αλλά οι ντόπιοι δεν το θεώρησαν αυτό δικαιολογία. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Trastevere εξέφρασε την οργή του στο Twitter γράφοντας: “Έχει ζέστη, αλλά το σιντριβάνι των Janiculum δεν μπορεί να γίνει πισίνα για τουρίστες, η Ρώμη αξίζει περισσότερο σεβασμό!”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε πάνω από 300 φορές από έξαλλους Ιταλούς χρήστες. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την πράξη των γυναικών και πρότειναν να ανταποδώσουν με ανάλογες πράξεις στην πατρίδα των τουριστριών.

Άλλοι κατέκριναν την αστυνομία που δεν τις συνέλαβε και τον φωτογράφο που δεν τις εμπόδισε. Ωστόσο, κάποιος χρήστης συνεχάρη τις γυναίκες για την βουτιά τους στο σιντριβάνι, γιατί με αυτό τον τρόπο έδωσαν νόημα σε ένα ξεχασμένο μνημείο.

Πέρυσι είχε δημιουργηθεί παρόμοιο σκηνικό σε άλλο σιντριβάνι της Ρώμης. Άγγλοι τουρίστες βούτηξαν γuμνοί στο σιντριβάνι και οι μάρτυρες περιγράφουν την σκηνή σαν αρχαίο ρωμαϊκό όργιo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: