ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΣΟΚ στις Σέρρες! 46χρονος είπε στην αδερφή του ότι θα αυτοκτονήσει: «Ελάτε να με πάρετε εκεί που πηγαίναμε για κυνήγι…»

Τέλος στη ζωή του, επέλεξε να δώσει, ακόμα ένας συνάνθρωπος μας, την περασμένη Κυριακή αργά το βράδυ, που φαίνεται να...
μην άντεξε τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

«Ελάτε να με πάρετε εκεί που πηγαίναμε για κυνήγι», ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στην αδελφή του,, σύμφωνα με πληροφορίες, η οποία σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία. Η συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση έχει επιφέρει την οικονομική εξαθλίωση των νοικοκυριών με αποτέλεσμα, σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, πολλοί άνθρωποι να οδηγούνται, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και στην αυτοκτονία.

Την περασμένη Κυριακή τα μεσάνυχτα, ο άτυχος 46χρονος άνδρας, ο οποίος διέμενε στην Αθήνα, είχε μεταβεί στην περιοχή της Ζαχάρως, απ’ όπου καταγόταν. Εκεί επέλεξε να κόψει το νήμα της ζωής του, χρησιμοποιώντας γι’ αυτό, ένα πυροβόλο όπλο. Ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε τηλεφωνικά την αδελφή του τα μεσάνυχτα, ενημερώνοντας την για την πράξη που θα έκανε ενώ της ζήτησε να ειδοποιήσει τον άλλο αδελφό τους και την αστυνομία.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, της είπε και το σημείο που θα βρισκόταν, προκειμένου να τον βρουν. «Θα αυτοκτονήσω, ελάτε να με πάρετε εκεί που πηγαίναμε για κυνήγι…» φέρεται να ήταν τα τελευταία λόγια προς την αδελφή του, στην οποία τηλεφώνησε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

Ο 46χρονος, φαίνεται να ήταν αποφασισμένος, καθώς μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, έκανε πράξη τα λεγόμενά του, με τους αστυνομικούς και τους συγγενείς του που μετέβησαν λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο που τους είχε υποδείξει, την παραλία Ταξιαρχών, να τον βρίσκουν μέσα σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν μπορούν να περιγραφούν, καθώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος, πέφτει θύμα της οικονομικής εξαθλίωσης στην οποία έχει επέλθει τα τελευταία χρόνια η χώρα. Ο 46χρονος, φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο περιέγραφε τους λόγους της πράξης του. Μια λευκή σελίδα με κάποιες λέξεις, γραμμένες επάνω της, είχε γεμίσει αίματα, όταν ο 46χρονος αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να μην είναι ευανάγνωστη.

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: