ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Έχουμε ξεφύγει: Δείτε τι έκανε 72χρονος από την Άμφισσα (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα δραστήριος αποδείχθηκε πως είναι ένας 72χρονος άνδρας από την Άμφισσα ο οποίος παρά την ηλικία του έφτιαξε μόνος του μια...
ολόκληρη εγκατάσταση προκειμένου να στεγάσει το χόμπι του.

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας 72χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 72χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο της οικίας (με πλήρη θερμομόνωση στα τοιχώματα και εξαερισμό), καθώς και σε υπαίθριο χώρο παρακείμενης εγκαταλελειμμένης οικίας, εντοπίσθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
(7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,40) έως (1,75) μέτρα το καθένα,
διάφορες συσκευές, κατάλληλες για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και συγκεκριμένα αερόθερμο, (2) μετρητές υγρασίας, (2) φωτιστικά σώματα (αποτελούμενα από λαμπτήρες, κάτοπτρα και μετασχηματιστή ρεύματος), συσκευή μέτρησης καιρικών συνθηκών, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (16,5) γραμμαρίων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: