ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ηλικιωμένη χώρισε τον 88χρονο σύζυγό της επειδή δεν την ικανοποιούσε σeξουαλικά!

Δραστικά μέτρα έλαβε μια 84χρονη Ιταλίδα για να πείσει τον 88χρονο σύζυγό της να έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές: 
κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η ηλικιωμένη από τη νότια Ιταλία υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου λόγω της σεξουαλικής μη ικανοποίησής της. Όπως αποκάλυψε στον δικηγόρο της, ο ηλικιωμένος σύζυγός της ήθελε να κάνουν σeξ μόνο δύο φορές τον μήνα που για την ίδια ήταν λίγο.

Η γυναίκα, που έχει ήδη χηρέψει δύο φορές, κατάφερε ακόμα ένα πλήγμα στον 88χρονο, υποστηρίζοντας πως οι προηγούμενοι σύζυγοί της ήταν καλύτεροι στο κρεβάτι από εκείνον.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να βρει μια άλλη δραστηριότητα για να είναι χαρούμενη και ικανοποιημένη, η συνταξιούχος δασκάλα είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σeξ μόνο και μόνο λόγω της ηλικίας της.

Στη συνέχεια, η 84χρονη παραδέχθηκε πως η αίτηση διαζυγίου ήταν ένα τέχνασμά της, για να πείσει τον σύζυγό της να πάρει Βιάγκρα.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως όταν ο άνδρας αρνήθηκε να πάρει το μπλε χαπάκι, επειδή αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα, η γυναίκα του είπε: «Ανοησίες, απλά έχεις μερικές αρρυθμίες»!

Ο 88χρονος παραδέχθηκε στον δικηγόρο πως προτιμά να παίζει με τους φίλους του, παρά να κάνει σeξ με τη γυναίκα του. Ως αντίποινα, η γυναίκα είπε πως θα βρει νέο εραστή.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι έγινε τελικά με το διαζύγιο του ηλικιωμένου ζεύγους.

Πηγή

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο άνθρωπος έχει καρδιακά προβλήματα και εκείνη επειμένει... Μάλλον θέλει να χηρέψει και τρίτη φορά!