ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α. ΠΑΤΣΗΣ

ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Ο ΜΠΕΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ!


Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε χθες το μεσημέρι στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης. 


Στη μηνυτήρια αναφορά γίνεται σαφής και ρητή αναφορά στην περίπτωση του Μπέου ο οποίος, ενώ ήταν υποχρεωμένος από τη Δικαστική Αρχή να απέχει από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, εκείνος όχι μόνο δεν απείχε αλλά δραστηριοποιούταν ενεργά στο χώρο αυτό, είχε -και εξακολουθεί να έχει- τον απόλυτο έλεγχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, δρώντας μεν παρασκηνιακά αλλά στην ουσία είναι ο μόνος που αποφασίζει και διοικεί την εν λόγω ΠΑΕ!

Μάλιστα όπως αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης, ο αριθμός των σχετικών δημοσιευμάτων και φωτογραφιών του Αχιλλέα Μπέου στα γήπεδα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων του Ολυμπιακού Βόλου, οι ίδιες του οι δηλώσεις, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η σχέση του με την εν λόγω ΠΑΕ, συνεχίζει «μυστικά», υπό την απαγόρευση τόσο των πολιτικών όσο και των αθλητικών Δικαστηρίων και με την αφελή, δικαιολογία ότι δήθεν το μόνο που τον συνδέει με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η αγάπη του για την ομάδα και η ιδιότητα του φιλάθλου. 

Ο ισχυρισμός του αυτός πέρα του ότι διαψεύδεται από την ίδια την συμπεριφορά του, προσβάλλει ευθέως τη νοημοσύνη του μέσου πολίτη.

Ο όγκος των εν λόγω δημοσιευμάτων και δηλώσεων είναι τόσο μεγάλος, ώστε καθίσταται αδύνατο να συγκεντρωθούν στην παρούσα αναφορά. Προς διευκόλυνση σας, κατωτέρω παραθέτω και προσκομίζω ενδεικτικά και δειγματοληπτικά δημοσιεύματα της δράσης του κατά την περίοδο 2012 – 2016, ότε τελεί σε πλήρη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Με τα στοιχεία που υπάρχουν, η θέση του Μπέου απο εδώ και πέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: