ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Νόμιζε πως ο διάβολος ήθελε να πάρει το Μωρό της. ΑΥΤΟ που συνέβη στη Γέννα, έκανε τους Γιατρούς να τα Χάσουν!

Οι γιατροί ποτέ δεν περίμεναν την μικρή E’Layah Faith Pergues να καταφέρει να επιβιώσει από τις επιπλοκές της γέννας. Οι δυσκολίες ξεκίνησαν όταν...
η μητέρα της, Megan είχε πάθει 3 κρίσεις στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, Η μέλλουσα μητέρα έπρεπε να μείνει για ένα μήνα στο νοσοκομείο για να την παρακολουθούν οι γιατροί.

Όταν είδαν πως το μωρό μέσα στην μήτρα της δεν κουνιόταν, κανόνισαν να κάνει αμέσως καισαρική τομή. Εκείνη άρχισε να τρελαίνεται και να γεμίζει φόβο και θυμό για το μωρό της. Ούρλιαζε: “Ο διάβολος είναι ψεύτης, δεν θα πάρει ποτέ το μωρό μου!”, καθώς την πήγαιναν για να την εγχειρήσουν.

Η εγχείρηση όμως ήταν επιτυχημένη και η μικρή E’Layah ήρθε στον κόσμο 3,5 μήνες πριν την ώρα της. Ήταν μόλις 453 γραμμάρια και ήταν το μικρότερο παιδί στην ιστορία του νοσοκομείου που τα είχε καταφέρει. Οι γιατροί βέβαια δεν ήταν σίγουροι ότι θα τα κατάφερνε, έτσι η μητέρα της της έδωσε και το όνομα Faith (Ελπίδα).

Με τον καιρό, η μικρούλα άρχισε να μεγαλώνει και να αποδεικνύει πως είναι μία πραγματική μαχήτρια.

Επειδή ήταν τόσο μικρή, οι γονείς της ήξεραν πως είχαν πολύ δύσκολους μήνες μπροστά τους. Πώς θα μπορούσε να τραφεί σωστά; Για να την βοηθήσουν στην ανάπτυξή της, η ιατρική ομάδα της έδινε μία συνταγή με λίπος, ζάχαρη, ηλεκτρολύτες, πρωτεΐνες και βιταμίνες, ειδικά σχεδιασμένη για πρόωρα μωρά.

Εκτός από αυτό, βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη για να αναπνέει, τις έκαναν μεταγγίσεις αίματος και αρκετές εγχειρήσεις – το μωρό αυτό έπρεπε να αντέξει εγχειρήσεις που είναι δύσκολο να αντέξουν ακόμα και ενήλικοι.

Αλλά πέντε μήνες μετά τη γέννησή της, η E’Layah δυναμώνει συνεχώς και έχει φτάσει τα 3,5 κιλά.

Οι γονείς της ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι από το θαύμα. Επιτέλους, μπορούσαν να την πάρουν σπίτι μαζί τους. Ήξεραν πως η κόρη τους ήταν ένα πολύ γενναίο κορίτσι.

Αυτό το μικροσκοπικό πρόωρο μωρό έχει σοκάρει τους πάντες: Ποιος να το περίμενε πως υπήρχε τόση δύναμη αποθηκευμένη σε ένα τόσο μικροσκοπικό μωρό. Η ιστορία της έχει εμπνεύσει πολλούς και μας υπενθυμίζει πως η ζωή πάντα βρίσκει τον τρόπο, παρά τις δυσκολίες.

hefty.co

Δεν υπάρχουν σχόλια: