ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Σοκ: Την αποκεφάλισε στο πρώτο τους ραντεβού

Σοκαριμένη η ρωσική κοινή γνώμη παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες την υπόθεση θανάτου μιας 22χρονης Ρωσίδας, η οποία είχε...
φρικτό τέλος, καθώς μετά το πρώτο ραντεβού της με άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο Εκατέρινμπουργκ, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, στην οποία είχε μετακομίσει η Κριστίνα Μεντβέντεβα, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή που δεν μπορούσε να της προσφέρει η γενέτειρά της, Ταλίτσα.

Η άτυχη κοπέλα, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα, τον τελευταίο καιρό ήταν συχνή επισκέπτρια σε ιστοσελίδες γνωριμιών και μέσω μίας εξ αυτών ήρθε σε επαφή με έναν άνδρα. Το ραντεβού κανονίστηκε για το βράδυ της 24ης Ιουλίου, με την 22χρονη όμως να μην επιστρέφει ποτέ στο σπίτι της.

Η συγκάτοικός της ενημέρωσε την αστυνομία, με την Μεντβέντεβα να εντοπίζεται αποκεφαλισμένη, τρεις μέρες μετά το ραντεβού, κοντά σε μία λίμνη λίγο έξω από την πόλη. Η νεκροψία που διενεργήθηκε, δεν έδειξε η κοπέλα να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: