ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Σάλος σε παραλία του Πηλίου – Δεν είδαν την ταμπέλα και…

Περιπέτεια για δεκάδες λουόμενους που επέλεξαν για το μπάνιο τους τη διάσημη παραλία Παπά Νερό στο Πήλιο. 
Τι συνέβη;

Φυλακισμένοι… στην παραλία Παπά Νερό, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο λουόμενοι. Ο λόγος; Εγκλωβίστηκαν με τα αυτοκίνητά τους στην παραλία, πίσω από την κατεβασμένη… μπάρα.


Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα της Μαγνησίας «Ταχυδρόμος», οι λουόμενοι πήγαν από νωρίς να πιάσουν πάρκινγκ αλλά μετά δεν μπορούσαν να φύγουν.
Ο δρόμος που οδηγεί προς τη συγκεκριμένη παραλία, κλείνει με μπάρα μετά τις 11:30 το πρωί και ανοίγει ξανά μετά τις 22:00 το βράδυ, προκειμένου να μην «εισβάλουν» αυτοκίνητα και δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.


«Απαράδεκτη η κατάσταση. Κλείνουν τη μπάρα για να μην υπάρχει συνωστισμός και καλά κάνουν. Απαγορεύεται η είσοδος μετά τις 10 το πρωί και πάλι καλά κάνουν. Αλλά να απαγορεύεται και η έξοδος;», ανέφερε εξοργισμένος επισκέπτης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεν ταμπέλα, αλλά «είναι με μικρά γράμματα χωμένη στη γωνία. Δεν της δίνεις σημασία εκεί που είναι».
Οι διαμαρτυρόμενοι πάντως τονίζουν ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης και ότι το μποτιλιάρισμα είναι συχνό φαινόμενο και ζητούν τη δρομολόγηση mini bus ανά μισή ώρα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: