ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Σοκ σε ριάλιτι: Προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο σοκαριστικό βίντεο που προβλήθηκε live στη σέρβικη τηλεόραση διαγωνιζόμενος προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του.


Το βίαιο επεισόδιο εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του υψηλού σε τηλεθέαση ριάλιτι «Couples» όταν όλοι οι παίκτες κάθισαν στο τραπέζι για να δειπνήσουν.

Κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας με έναν διαγωνιζόμενο, ο εύσωμος Νέναντ Μαρίνκοβιτς-Γκαστόζ εκρήγνυται με οργή όταν η 24χρονη σύζυγός του Ζόριτσα Ντούκιτς, προσπαθεί να παρέμβει.

Ο 31χρονος Γκαστόζ γυρίζει προς το μέρος της και της κλείνει το στόμα με το χέρι του, και απευθυνόμενος σε αυτή ουρλιάζοντας της λέει να σταματήσει.

Προσπάθησε να απομακρυνθεί, όταν ο άνδρας της θέλησε να της κλείσει και τη μύτη, μη μπορώντας να αναπνεύσει.

Καθώς προσπαθεί να ξεφύγει, ο Γκαστόζ την αρπάζει από τα μαλλιά και τη σέρνει προς τις τουαλέτες, ενώ τη χαστουκίζει στην πίσω πλευρά του διαδρόμου.

Στη συνέχεια, την αρπάζει από το λαιμό, της χτυπάει το κεφάλι της δύο φορές πάνω στην πόρτα, φωνάζοντας: "Είσαι το κορίτσι μου, θα μιλήσω για σένα! Σκάσε, είπα σκάσε".

Όλοι οι άλλοι διαγωνιζόμενοι βλέπουν τη συγκλονιστική επίθεση να διαδραματίζεται μπροστά τους, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να προσπαθήσουν να τον σταματήσουν και να σώσουν τη γυναίκα. Μία παίκτρια μάλιστα τρώει νωχελικά ένα μήλο βλέποντας τον ξυλοδαρμό στη γιγαντιαία οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: