ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Γνωστός αθλητής έπιασε την γυναίκα του να ουρλιάζει από ηδονή με δύο συναθλητές του

Ένιωσε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του! Η σκηνή στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, σε πολυτελές σημείο της...
Γλυφάδας, θα του μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του. Η νεαρή και άτακτη σύζυγός του να ουρλιάζει από πόθο και ικανοποίηση στα χέρια δύο στιβαρών ανδρών -και μάλιστα γνωστών του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «STAR press» το περιστατικό που έγινε πριν από μερικές ημέρες σε σπίτι γνωστού πολίστα στη Γλυφάδα έχει προκαλέσει στους αθλητικούς χώρους πολλά και ποικίλα σχόλια. Κάποιοι μιλούν με συμπάθεια για τον πολίστα, που η γυναίκα του τον κεράτωσε με δύο άνδρες και μάλιστα συναθλητές του.

Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, που γνωρίζουν το ζευγάρι ισχυρίζονται ότι ήταν θέμα χρόνου η αποκάλυψη της δράσης της νεαρής γυναίκας, η οποία είχε δώσει δείγματα γραφής των ασίγαστων σεξουαλικών της επιθυμιών!

Ο πολίστας, που κατά γενική ομολογία των γνωστών του είναι ένα ήσυχο και καλό παιδί, έφυγε το πρωί από το σπίτι του για να πάει σε κάποιες δουλειές που είχε. Αποχαιρέτησε τη νεαρή γυναίκα του και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Ενώ είχε κάνει μια μικρή διαδρομή, συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πάρει μαζί το δεύτερο κινητό του. Έκανε, λοιπόν, το μοιραίο λάθος να γυρίσει στο σπίτι του για να το πάρει. Άνοιξε την εξωτερική πόρτα του σπιτιού και άκουσε τα ουρλιαχτά της γυναίκας του.

Έντρομος, υπέθεσε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας. Αμέσως έτρεξε στο υπνοδωμάτιο, όπου -με αυτό που αντίκρισε- έμεινε στήλη άλατος. Η γυναίκα του, παρέα με δύο συναθλητές του, επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια! Μέσα σε διάστημα περίπου μισής ώρας που έκανε ο αθλητής για να επιστρέψει στο σπίτι του, η νεαρή -ανικανοποίητη σεξουαλικά- γυναίκα είχε κανονίσει να βάλει στο κρεβάτι της τους δύο σωματώδεις αθλητές. Τους είχε ειδοποιήσει από το προηγούμενο βράδυ, ενημερώνοντάς τους για την ώρα που θα έφευγε ο… καλός της!

Ουρλιαχτά!
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια είναι απερίγραπτες. Ο πολίστας, έξω φρενών, άρχισε να βρίζει τη γυναίκα του, με τους δύο εραστές να φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι. Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά ξεσηκώθηκε όλη η πολυκατοικία και οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί, αφού το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια.

Τον λόγο, πλέον, έχουν οι δικηγόροι, ενώ η άτακτη σύζυγος φέρεται να εγκατάλειψε άρον – άρον το σπίτι της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: