ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ηρωα χαρακτηρίζουν τον Ελληνα πολίτη που έχασε τη ζωή του στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου. "Προσπάθησε να σώσει την αδελφή του"

Επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών ότι ένας Έλληνας πολίτης βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές αρχές.

«Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» προστίθεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph κάνει λόγο για έναν 18χρονο Έλληνα ήρωα που «πέθανε, προσπαθώντας να σώσει την αδερφή του».

Κατά τα βρετανικά ΜΜΕ, το θύμα ανήκε στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και ζούσε μόνιμα στο Μόναχο με την οικογένειά του.



Αυτός είναι ο Έλληνας ήρωας του Μονάχου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες

Δείτε το βίντεο του ALPHA


Ένας 19χρονος Έλληνας με καταγωγή από τη Ροδόπη θυσιάστηκε για να σώσει την δίδυμη αδερφή του από τα πυρά του μακελάρη του Μονάχου κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο νεαρός Χουσεΐν όταν είδε πως ο σχεδόν συνομήλικος του δράστης σημάδευε την αδερφή του, την έσπρωξε μακριά με δύναμη με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο σφαίρες πέφτοντας νεκρός στο έδαφος.

Ο 19χρονος Έλληνας, που από τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζεται ως ήρωας για την πράξη αυτοθυσίας του, επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο για να αγοράσει δώρα για τους συγγενείς του στην Ελλάδα καθώς θα ταξίδευε σε λίγες ημέρες στη χώρα μας, για τις διακοπές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: