ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ξεσπά ο γιατρός της Νανάς Καραγιάννη και διαψεύδει όσα γράφτηκαν για την υγεία της!

Ελπιδοφόρες είναι οι εξελίξεις της υγείας της Νανάς Καραγιάννη που από την περασμένη Παρασκευή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του...
Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, «Αγία Όλγα».

Ο διοικητής της κλινικής Μιχάλης Κούρτης που δίνει καθημερινά το «παρών» στα ιατρικά συμβούλια επιβεβαίωσε τις θετικές εξελίξεις μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: «Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν», δηλώνει ο γιατρός ενώ εξηγεί πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και αναπνέει κανονικά αν και υποβοηθούμενη από μηχανήματα.

Μεταξύ άλλων ο γιατρός της Νανάς Καραγιάννη ξεφτιλίζει και διαψεύδει τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, οι οποίοι ότι τους έρθει στο μυαλό γράφουν, και μετά οι άλλοι μισοί το αναπαράγουν:
«Δεν είναι αλήθεια και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Δυστυχώς η κατάσταση της κυρίας Καραγιάννη είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της»

Δεν υπάρχουν σχόλια: