ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Αληθινή εξομολόγηση: Λία- Δεν το περίμενα ότι ο πιτσιρικάς θα με έκανε να…

Στη σχολή που ήμουν, δυστυχώς υπήρχαν μόνο πέντε κορίτσια και αυτές το έπαιζαν γκόμενες. Απόλυτα φυσιολογικό όταν έχεις...
κοντά στους ενενήντα άνδρες να σε κοιτάνε σαν ξερολούκουμο.

Εγώ πολλές φορές όταν είχα κενό και για να περάσει η ώρα, πήγαινα σε άλλα τμήματα και έπινα το καφεδάκι μου στο μάθημα, σε λογιστική, διοίκηση και άλλες τέτοιες που υπήρχαν πολύ περισσότερες. Έτσι μια μέρα σαν και αυτή, αραχτός στις τελευταίες θέσεις του αμφιθεάτρου «μην ενοχλώ», έπαιρνα το μάτι μου.

Σε κάποια φάση μετά από κάνα μισάωρο ανοίγει η πόρτα μπαίνει βιαστικά μια κοπέλα, έρχεται και κάθεται δίπλα μου, βγάζει βιβλία και τετράδια λαχανιασμένη και μου κάνει:

– Είπε τίποτα τελικά; Θα μας έδινε κάποια SOS για την εξεταστική. Δεν ξέρω βρε κούκλα μου, εγώ περαστικός είμαι εδώ, ρώτα κανένα άλλον.

– Κατάλαβα, από αυτούς που δεν τους νοιάζει τίποτα.

– Ωπα… όχι δεν μας νοιάζει εγώ ήρθα εδώ για επιπλέον γνώσεις, σε άλλη σχολή είμαι.

– Κατάλαβα! Λιγούρι δηλαδή και ήρθες να πάρεις μάτι.

– Μέσα είσαι…

της λέω, καρφώνομαι πάνω της και την παρατηρώ από πάνω μέχρι κάτω. Εκεί παρατηρώ ότι το στρινγκάκι της είναι ίδιο χρώμα με την μπλούζα της ένα πορτοκαλί χτυπητό. Απλά της χαμογελάω. Το παίρνει χαμπάρι και μου κάνει:

– Σιγά μεγάλε τρέχουν τα σάλια σου, σκουπίσου λίγο.

– Θα προτιμούσα νε με σκουπίσεις εσύ κούκλα μου.

– Δεν είμαι κούκλα σου!

– «Μου» δεν είσαι ακόμη, αλλά κούκλα είσαι και το ξέρεις. Εγώ είμαι ο Φ.

– Χάρηκα πολύ… Λία Ευαγγελία δηλαδή αλλά το έχω μικρύνει.

Να πω εδώ ότι Λία ήταν ένα μικροκαμωμένο κουκλάκι κοντά στο 1.65 αδύνατο σε γενικές γραμμές, αλλά είχε ένα πολύ στητό στήθος και ένα κωλαράκι κόλαση, πεταχτούλικο, ξανθούλα, με καστανά ματάκια, είκοσι χρονών.

– Ρε μεγάλε, δεν κοιτάς κάπου αλλού; Με κουράζεις.

– Γιατί ρε Λία σε ενοχλεί; Οι άλλοι δηλαδή που σε κοιτάνε δεν έχεις θέμα και έχεις με μένα.

– Ναι ρε έχω με σένα εσύ είσαι δίπλα και με αυτά τα πράσινα μάτια σκαλώνω και δεν μπορώ να μην σε κοιτάω και γω.

– Οκ sorry Λία.

Πιάνω τον καφέ μου και κοιτάω αλλού, αδιαφορώντας για τη Λία και ψάχνω καμιά άλλη γκόμενα να χαζεύω. Πιάνω τη Λία με την άκρη του ματιού μου να κουνάει το πόδι της νευρικά.

– Πίνεις πολλούς καφέδες ε; Να τους κόψεις σε τσιτώνουν πολύ.

– Άντε γ…. ρε μ……, ότι θέλω θα κάνω.

– Μόνο μαζί σου Λία!

Είχε ένα τσαμπουκά που με κ…..ε η Λία και ήθελα να της τον σπάσω.

– Άσε ρε λούλη που θες να μας γ….. κιόλας, έμαθες να γ…. κιόλας.

– Πάμε να δοκιμάσεις αν ξέρω Λία!

– Τι να δοκιμάσω ρε; Να σου πάρω μια πίπα και να χ…..ς; Γ…. εμένα μ’ αρέσει, αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά. Ακόμη δεν βγήκες από το αυγό σου. Όλα μαλακισμένα είστε, λέτε, λέτε και δεν κάνετε τίποτα. Μέχρι χθες βαράγατε μαλακία και τώρα μου το παίζεται γ…… Άσε έχω δοκιμάσει και με άλλους τζίφος. Αν θες όλα αυτά που λες και δε μασάς έλα σε πέντε έξω να πάμε να δεις τι θα πει γ…….

Βγαίνω από το αμφιθέατρο και κάνω τσιγάρο, σχεδόν βέβαιος ότι δε θα γίνει τίποτα. Τελειώνοντας το τσιγάρο και ενώ είμαι έτοιμος να φύγω ακούω.

– Ακούγεσαι πολύ σίγουρος ρε λούλη και μου έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πάμε σπίτι σου να δεις αν μπορώ ή αν είμαι λούλης Λία. Έχω αυτοκίνητο φύγαμε; Πάμε ρε λούλη.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μιλάμε γενικά και προσπαθώ να χαϊδέψω το πόδι της.

– Αν θες να με χουφτώσεις, καν’ το σαν άντρας, όχι μαλακισμένα.

Βουτάω το μπούτι της και το σφίγγω δυνατά.

– Άτσα ο λούλης… αγρίεψε το αγοράκι μου.

– Λία κόψε το λούλη γιατί θα γίνει χαμός.

– Ok…

Φτάσαμε στο σπίτι της, ανοίγει την πόρτα και προχωράει μέσα. Με το που αφήνει τα πράγματα της, πάω και κολλάω από πίσω της χουφτώνοντας τα βυζάκια της και φιλώντας τον λαιμό της κάνοντας της να κολλήσει το κ……ι της πάνω στο κ….ί μου.

– Μ… καλά το πας!

– Ένα πράγμα θέλω Λία, να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

– Για να δούμε, θα το απολαύσω;

Τη βάζω να κάτσει στον καναπέ, της βγάζω την μπλούζα, της κάνω στην άκρη τα ξανθά της μαλλιά, ξεκινάω ένα πολύ απαλό και αισθησιακό μασαζάκι στους ώμους της και της φιλάω απαλά τον λαιμουδάκο της. Ανεβαίνω στο αυτί και της ψιθυρίζω:

– Είσαι σκέτη κ……α μωρό μου!

Βλέπω το μ…. της και κ…. τρελά. Βγάζω το σουτιέν της και της δαγκώνω τον ώμο. Τα χέρια μου γλιστράνε στου μπούστο της και με τα ακροδάχτυλα μου ακουμπώ της ρ…..ς της. Όλη αυτή την ώρα η Λία είχε κλειστά τα μάτια και απολάμβανε όλα αυτά που της έκανα που και που έλεγε…

– μ… έτσι ρε μαλάκα μ’ αρέσει έτσι ρε κ….., είσαι καλός τελικά!

Πάω μπροστά από τον καναπέ, τη σηκώνω όρθια, τη φιλάω στο στόμα και ανταποκρίνεται με πάθος. Τα χέρια μου στην πλάτη της να τη χαϊδεύω απαλά. Η γλώσσα μου πλέον στον λαιμό της και κατεβαίνει. Φτάνω στις ρ….ς της και αρχίζω ένα ατελείωτο παίξιμο με την γλώσσα της που έχουν γίνει σκληρές και είναι σαν καραμέλα. Η Λία αρχίζει και κ……ι πολύ.

– Έτσι ρε μαλακά μ’ αρέσει, συνέχισε ρε παλιό π…..η, έτσι ρε γ….η, δάγκωσε τες.

Δαγκώνω τη ρ… της και παράλληλα χτυπάω τα κ….. της.

– Αχ… αυτό είναι ρε μ…..! Έτσι, αυτό θέλω, κι άλλο!

Γυρνάω τη Λία να ακουμπήσει στον καναπέ και τουρλώνει το κ…. της. Δίνω μερικά χαστουκάκια και της το ανοίγω με τα χέρια μου. Της δαγκώνω το κ….. και σέρνω την γλώσσα μου στην πίσω πλευρά από το μπούτι της φτάνω στην γάμπα της μέχρι τον αστράγαλο το χέρι μου κάνει ακριβώς το ίδιο στο άλλο πόδι και το άλλο χαϊδεύει τα κ….. της.

– Τι γλώσσα είναι αυτή ρε μ…..;… με τρελαίνει ρε παλιό πο…… Έλα σ…. με, έχω μουσκέψει η κ….., γ…. με…

– Άσε να σε περιποιηθώ μωράκι, εγώ πρώτα γλείφω και μετά π……

– Το βλέπω ρε μ…., το βλέπω. Με έχεις λιώσει την π……

Ανοίγω καλά τα κ….. της, ακουμπάω την άκρη της γλώσσας μου και αρχίζω να της γ…… το κ……ι με τη γλώσσα μου.

– Ρε παλιό π…., τι γλώσσα είναι αυτή;… σα φίδι είναι ρε κ….., αχ τη νοιώθω να μου ανοίγει την σ…. ρε γ….…

Ενώ η γλώσσα μου γ….. τη σούφρα της, το χέρι μου έτριβε την κ…… της ίσα-ίσα που την ακουμπούσα και την ένοιωθα να θέλει να με χ…. και εκεί ακριβώς που είναι έτοιμη να χ,,,,,, σηκώνομαι, πάω πιάνω τα τσιγάρα μου και ανάβω.

– Είσαι τελείως μ…..ς αγόρι μου με έχεις φτάσει στο αμήν και είμαι έτοιμη να χ….. και με παρατάς έτσι; Έλα ρε κ….. άντρα να με γλείψεις.

– Πρέπει να παρακαλέσεις πρώτα τσουλάκι, αλλιώς δεν έχει τίποτα.

– Τι λες ρε λούλη, σιγά μην σε παρακαλέσω.

– Κανένα πρόβλημα Λία τα λέμε.

Σβήνω το τσιγάρο μου και ψάχνω να βρω τα ρούχα μου. Η Λία έχει σκάσει, χτυπιόταν σαν ψάρι από τα νεύρα της. Όσο ντύνομαι, την κοιτάω και ψιλογελάω, πάω να φύγω και σκύβω να τη φιλήσω στο μάγουλο. Με βουτάει από το σβέρκο και με πετάει στον καναπέ.

– Κανένας μέχρι τώρα ρε μπάσταρδε δεν μου το έχει κάνει αυτό! ΚΑΝΕΝΑΣ, θα με γλείψεις τώρα.

– Αν δεν πεις την μαγική λέξη τσουλάκι δεν έχει τίποτα

– Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ, τι άλλο θες ρε μ…..;… στο είπα ευχαριστήθηκες;

– Αυτό ήθελα π….. μου.

Τη βάζω να κάτσει στον καναπέ, ανοίγω τα πόδια της και αρχίζω ένα τρελό γ…. στη μ….. της που ήταν εντελώς μ….. Τα υγρά της τρέχανε στην κ….. της. Εγώ έχω δώσει βάση στην κ…..α της και καρφώνω δύο δάχτυλα μέσα στο υ….της μ….. Η Λία με έχει πιάσει από τα μαλλιά και ουρλιάζει.

– Έτσι ρε κ…… άνδρα, εκεί σε θέλω να με γλείφεις, αχ ρε παλιό πούστη με τρελαίνεις… ναι, ναι, ναι, αυτό είναι, σε χύνω η π….. παρ’ τα όλα ρε γ…..ε!

Όσο η κ…… έβριζε τόσο κ…… και βάζω και τρίτο δάχτυλο και ενώ έ….. τα έπαιζα δυνατά και την έκανα να χτυπιέται. Ηρεμούμε για λίγο και μου κάνει η Λία:

– Τόσο έντονο οργασμό με γλώσσα, ποτέ δεν είχα ρε Φ. Μπράβο και δε στο είχα.

– Ακόμη δεν τελειώσαμε Λία μου.

Πάω στην κουζίνα, ανοίγω την κατάψυξη και παίρνω ένα μπολ με παγάκια. Το πάω στο σαλόνι και με κοιτά με απορία.

– Θα πιούμε ποτό κ….;

– Όχι Λία, εγώ θα πιώ!

– Εγώ όχι;

Δε μιλάω, απλά κάθομαι δίπλα της, κάνω στην άκρη τα μαλλιά της και βάζω ένα παγάκι στο στόμα μου και αρχίζω να της φιλάω το λαιμό. Κατεβαίνω στη β……. της και πάω και ακουμπάω το παγάκι πάνω στην ρ…. της, ενώ νοιώθει και τη γλώσσα μου. Κατεβαίνω στην κοιλιά της, περνάω τον αφαλό και φτάνω πάλι στην μ…. της. Ανοίγω τα μ….. της και ακουμπάω το παγάκι πάνω στην κ……. της. Δεν προλαβαίνω να γλείψω 3-4 φορές και ακούω:

– Ρε μ…… με τρελαίνεις, σε χ….. ρε πούστη, κοίτα πως με έχεις κάνει, αχ ρε κ….. δεν αντέχω με τσάκισες και δεν έχω φάει ακόμη π……

Ρουφάω όλα τα υγρά από το μ…..ι της και το καθαρίζω καλά. Σηκώνομαι όρθιος και βάζω τα ρούχα που μου είχε ξανά βγάλει.

– Που πας Φ;

– Φεύγω Λία εγώ αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα. Ο λούλης σε έκανε να χ…..ς χωρίς να φας π….., αυτό ήθελα αυτό έκανα.

– Πας καλά;… δε θες να γ….ς;

– Όχι μωρό μου, εγώ δε θέλω να γ…. τώρα, αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα, σου γ….α το μ….ι με την γλώσσα μου αλλά το πιο βασικό που θα το καταλάβεις πιο αργά είναι ότι σου έχω γ…..ι ήδη το μυαλουδάκι σου.

Έφυγα και άφησα την Λία γ….. στο σπίτι της. Με τη Λία ξανά βρεθήκαμε και κάναμε απίστευτα γ…..α κανονικά τις άλλες φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: