ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο “ρατσισμός” κατά στελεχών της ΣΜΥΝ καλά κρατεί και στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία κατά καιρούς, κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να επιβεβαιώσουν όσα στελέχη προερχόμενα από ΑΣΣΥ κάνουν λόγο για...
“ρατσισμό” εναντίον τους. Μια τέτοια περίπτωση ζούμε και τώρα, με αφορμή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και τις τροπολογίες Βίτσα που δεν περνάει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Δεν είναι μόνο οι ΕΜΘ που νοιώθουν απογοητευμένοι. Είναι και κάποια στελέχη του ΠΝ που διαπιστώνουν ότι μια ρύθμιση χωρίς κανένα οικονομικό κόστος δεν περνά, λόγω εμμονών!

Πως έχει το θέμα:
Οι Αντιπλοίαρχοι (Ε) του ΠΝ που αποστρατεύτηκαν φέτος ως ευδοκίμως τερματίσαντες, δεν έλαβαν τον αποστρατευτικό βαθμό και δεν τον έχουν λάβει ποτέ οι ευδοκίμως τερματίσαντες του ΠΝ, παρόλο που 2439/96 είναι διακλαδικός και τον ελάμβαναν αδιαλείπτως οι αντίστοιχοι συνάδελφοι τους του ΣΞ και ΠΑ από το 1996!!!

tropologia
Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι; 
Δικαιοσύνη και ισονομία ζητούν, έστω και μετά από 20 χρόνια. 
Όμως φαίνεται ότι το γινάτι της εκάστοτε ηγεσίας του ΠΝ καλά κρατεί για όσους προέρχονται από την ΣΜΥΝ!!!
Στις απόψεις τους και τα τρία Επιτελεία ήταν αρνητικά στο να συμπεριληφθούν οι δύο τροπολογίες του ΑΝΥΕΘΑ στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.
Ο τραγέλαφος είναι ότι ο ΣΞ και η ΠΑ που σύμφωνα με πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ, αρνήθηκαν την εν λόγω τροπολογία, τον δίνουν 20 χρόνια τον αποστρατευτικό βαθμό στα Στελέχη τους και πολύ καλά κάνουν.
1
Η ηγεσία του ΠΝ που είπε ΟΧΙ στις απόψεις της επί των τροπολογιών, είναι επειδή πιθανώς οι συγκεκριμένοι επιτελείς της Β3 διεύθυνσης, είχαν κατά νου να περάσει η ρύθμιση του κυβερνητικού (χωρίς κυβερνητικό). Κι ότι είναι ευεργετικό για τους προερχόμενους από την ΣΜΥΝ, παρότι δεν έχει ούτε μισό ευρώ κόστος να μην περάσει ποτέ.
Ούτως η άλλως η συγκεκριμένη κατηγορία στο ΠΝ, το είχε ξαναδεί “το έργο”, με τον χαρακτηρισμό της ως “ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟΙ” όπως φέρεται να έχει πει ο Α/ΓΕΝ, στο θέμα της εθελούσιας παραμονής πέραν της 35ετίας από τους αποφοίτους ΑΣΣΥ και όχι μόνο.
Πότε θα σταματήσει αυτή “ρατσιστική” συμπεριφορά στα κατώτερα στελέχη άγνωστο.
trop 002
Η τροπολογία του ΑΝΥΕΘΑ αυτό ήθελε να διορθώσει. Σε μια διάταξη και τα τρία Όπλα και όχι το κάθε επιτελείο τα δικά του.
Υπάρχουν μερικά 24ωρα ακόμη για να το καταλάβουν και οι επιτελείς του Καμμένου. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: