ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ρωσίδα «μάγεψε» βουλευτή!

Σφόδρα ερωτευμένος με τη Ρωσίδα συνεργάτιδά του είναι βουλευτής, που εξελέγη για πρώτη φορά στις τελευταίες εκλογές του...
Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο εν λόγω ανύπαντρος (και κλασικός εργένης κατά δήλωσή του) πολιτικός αρέσκεται να οδηγεί αυτοκίνητα που ονειρεύονται πολλοί και συνήθως προτιμά τη συντροφιά αλλοδαπών γυναικών.

Αυτή τη φορά δείχνει όμως μια μεγάλη σταθερότητα, αφού η επιστημονική συνεργάτις του, η οποία ζει χρόνια στην Ελλάδα και μιλά άπταιστα τα ελληνικά, του έχει γίνει απαραίτητη.

Για τον ίδιο οι κακές γλώσσες λένε ότι τοποθετήθηκε στις λίστες του κόμματος «τιμής ένεκεν», χάρη στη στενή φιλία που διατηρεί από ετών με τον πρόεδρο του κόμματος.

Γνωρίζονται από τον καιρό που ο πρόεδρός του προσπαθούσε να χτίσει το πολιτικό δίκτυό του. Εκείνος ήταν το δεξί του χέρι. Για τον λόγο αυτόν πολλοί τον ζηλεύουν και τον καρφώνουν όποτε μπορούν και τους δίνει και το δικαίωμα. Μάλιστα λίγο καιρό πριν υπήρξε ένα επεισόδιο με συγγενή του βουλευτή που δούλευε για το κόμμα, κι αυτό το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του συγγενούς από τα κοινοβουλευτικά γραφεία.

«Δούλα και κυρά»
Ο 59χρονος βουλευτής (που δείχνει αρκετά νεότερος) έχει κάνει το σπίτι της Ρωσίδας γραφείο του! Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο συνδυάζει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» και μάλιστα μέχρι στιγμής με επιτυχία.

Εκείνη, πιστή σύντροφος, «δούλα και κυρά», είναι πάντοτε μαζί του στη Βουλή προσέχοντας μην τον χάσει από τα μάτια της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία σε μια βραδινή έξοδο του βουλευτή και εκείνη γρήγορα αναγνώρισε το κελεπούρι! Από τότε είναι αχώριστοι και φυσικά ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του γνωρίζει τη σχέση τους.

Αγαπούν και οι δυο τα ακριβά γρήγορα αυτοκίνητα, τα οποία ο βουλευτής αλλάζει σαν τα πουκάμισα, αν και στο κέντρο της Αθήνας κινείται με μηχανή. Ενεργός επιστήμων και εργαζόμενος για 30 χρόνια στο αντικείμενό του, θεωρείται από τα «καλά παιδιά» του Κοινοβουλίου.

Δεν προκαλεί, δεν χρησιμοποιεί αστυνομική φρουρά, αλλά η πολιτική μάλλον δεν είναι το φόρτε του.

Ετσι λένε οι συνάδελφοί του αλλά και ο αριθμός των κοινοβουλευτικών ομιλιών του, που είναι σχετικά ανύπαρκτος. Ιδιαίτερα τώρα, που η Ρωσίδα μονοπωλεί τις μέρες αλλά και τις νύχτες του, το μυαλό του φαίνεται πως είναι αλλού...

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: