ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Χάρης Ο “Σοφός”!!!Ο “Εξορκιστής” Μιλάει Με Το Σατανά Και Κάνει Τελετές!!! Τι Άλλο Θα Κάνουν Οι Τσαρλατάνοι

Οι τσαρλατάνοι λειτουργούν ελεύθεροι και υπάρχουν πρόβατα δυστυχώς που τους κάνουν εκατομμυριούχους.

Τις τελετές οργανώνει το παράρτημα της αίρεσης SCOAN(Synagogue, Church of All Nations) την οποία ίδρυσε ο Νιγηριανός, Τεμιτόπε Μπαλογκούν Τζόσουα που πλασάρεται ως προφήτης.

Ο Τζόσουα έχει τηλεοπτικό σταθμό στη Νιγηρία και έχει καταφέρει να αποκτήσει οπαδούς σε πολλά μέρη του κόσμου. Μέσα από τη SCOAN ο Τζόσουα κερδίζει τεράστια ποσά. Στην ιστοσελίδα του μάλιστα ζητά από τον κόσμο να κάνει δωρεές και πουλάει το «MorningWater» το οποίο όπως χαρακτηριστικά τονίζει «χρίστηκε από τον Ιησού». Επιπλέον πουλάει βιβλία, CD και καθρέφτες.

Η αίρεση έχει απλώσει τα πλοκάμια της και στη χώρα μας. Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί ιερέας με εμφάνιση Γιώργου Μάγκα συνομιλεί με το μικδιρόφωνο με τον «σατανά» που βρίσκεται μέσα στους ανθρώπους και αποκαλύπτει τον «αρχαίο όφι και τον βεελζεβούλ». Όλα αυτά με το αζημίωτο φυσικά.

Ο ιερέας ονομάζεται Χάρης ο Σοφός και μάλιστα είχε και συνεργάτη στην Αθήνα τον Ανδρέα τον Σοφό. Τελετές γίνονταν και στην πρωτεύουσα μέχρι που ο Ανδρέας ο Σοφός εξοστρακίστηκε γιατί «δεν είχε ολοκληρωμένη εκπαίδευση». Σε βίντεο που υπάρχει στο youtube ο Χάρης ο Σοφός επιτίθεται στον Ανδρέα και ανακοινώνει το κλείσιμο της συνάθροισης της Αθήνας.

Όταν κάποιος από το πλήθος θέλει να μάθει για τα λεφτά τότε οι υπόλοιποι τον προπηλακίζουν και του λένε να σκάσει και να καθίσει κάτω. Ο Χάρης ο Σοφός τονίζει ότι πλέον όσοι θέλουν να είναι μέλος του SCOAN θα πρέπει να παρακολουθούν το κανάλι του προφήτη. Κλείνοντας απειλεί πως αν δεν κάνουν αυτά που πρέπει ο προφήτης δεν θα στείλει ιερείς στη χώρα μας. Το κοινό εξοργίζεται και φωνάζει «ντροπή, αίσχος, είσαι απατεώνας» και επιτίθεται στον Χάρη τον Σοφό που πλέον συνεχίζει το έργο του στη Θεσσαλονίκη.

Οι εικόνες και το ακουστικό υλικό προκαλούν σοκ και ερωτηματικά. Θυμίζουν συναθροίσεις του πάστορα Τζιμ Τζόουνς και άλλων αμερικάνων ευαγγελιστών-θαυματοποιών. Το δικαίωμα της επιλογής δόγματος είναι αναφαίρετο όμως η εκμετάλλευση είναι ένα άλλο θέμα…



Δεν υπάρχουν σχόλια: