ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Κατερίνη: Επιδειξίας επιχείρησε να αρπάξει τετράχρονη

Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο για τα δεδομένα της Κατερίνης περιστατικό, βρέθηκαν οι κάτοικοι και περαστικοί επί της Οδού...
Περγάμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, νεαρός άνδρας κάτοικος της περιοχής, για αρκετή ώρα καθόταν στην είσοδο πολυκατοικίας, δίπλα από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν η 4χρονη.....

Η μικρή έπαιζε με το κινητό της μητέρας της και ο "άρρωστος" επιδειξίας, στην προσπάθεια του να της αποσπάσει την προσοχή για να τον ακολουθήσει (έγινε αντιληπτός από τους περίοικους ύστερα από χειρονομίες καλέσματος προς την μικρή), της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η κίνηση έγινε αντιληπτή απο την μητέρα της μικρής και τους περιοίκους και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφθασαν άμεσα στο σημείο, όπου συνέλαβαν τον επιδειξία και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια και είναι γνωστός στο χώρο της αστυνομίας, καθώς έχει προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοια πράξη, για σωρεία διαρρήξεων και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: