ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη – σοκ: Κορυφαίος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής μπλεγμένος σε ξέπλυμα χρήματος! Απίστευτο σκάνδαλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA εμπλέκουν σε ξέπλυμα χρήματος διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, του οποίου συγγενής συνελήφθη στην Λάρισα στο πλαίσιο της...
επιχείρησης κατά του παράνομου στοιχηματισμού! Στα χέρια των αρχών και ένας εκ των «εγκεφάλων», 11 συλλήψεις στα Γιαννιτσά, επιχειρήσεις σε πολλές πόλεις!

Την Παρασκευή το SDNA αποκάλυψε την μεγάλη επιχείριση της ΕΛ. ΑΣ στην Λάρισα κατά του παράνομου στοιχηματισμού και νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA εμπλέκουν στην υπόθεση (και) διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην θεσσαλική πόλη οδήγησε στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία ήταν υπεύθυνοι σε πρακτορεία στοιχημάτων, εκ των οποίων ένα ανήκει σε εν ενεργεία διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή! Συγγενής του ποδοσφαιριστή διαχειριζόταν το πρακτορείο και έπεσε στα χέρια των αρχών αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Μία κατηγορία που προκύπτει από την «γνωστή» μέθοδο που χρησιμοποιηθούν οι επιτήδειοι, οι οποίοι αγοράζουν «κερδισμένα» δελτία για να δικαιολογήσουν τα (μεγάλα) έσοδά τους από τον παράνομο στοιχηματισμό. Ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές, δεδομένου ότι το πρακτορείο του ανήκει και δεν πρέπει να αποκλείεται καμία εξέλιξη.

11 συλλήψεις στην Φλώρινα, στα χέρια των αρχών ο «εγκέφαλος»
Την ίδια ώρα οι επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας κατά του παράνομου στοιχηματισμού συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επιχείριση που έγινε στην Φλώρινα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στις συλλήψεις 11 ατόμων, ενώ στα Γιαννιτσά έπεσε στα χέρια των αρχών ένα άτομο, που θεωρείται ανάμεσα στους «εγκεφάλους» του παράνομου στοιχηματισμού! Ο συλληφθείς οδηγείται αυτήν την ώρα στο τμήμα και το… οξύμωρο είναι ότι μαζί του μεταφέρεται και ένα χρηματοκιβώτιο που βρέθηκε στην κατοχή του!

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: