ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Έρευνα έδειξε πως ΑΥΤΟ το “ανθυγιεινό” Φαγητό βοηθάει στην Απώλεια Βάρους. Το μόνο που Πρέπει να προσέξετε είναι…

Τα μακαρόνια είναι ένα αγαπημένο φαγητό σε όλο τον κόσμο. 
Παρόλο όμως που είναι τόσο γευστικά, έχουν κακή φήμη επειδή...
αποτελούνται κυρίως από υδατάνθρακες. Σε συνδυασμό με μία λιπαρή σάλτσα, έχει αποδειχτεί πως είναι ένα πολύ παχυντικό φαγητό – μέχρι τώρα!

Τελικά έγινε… Λάτρεις των ζυμαρικών, αυτό είναι για σας: Μία έρευνα στην Ιταλία που έγινε σε 20,000 υγιείς ανθρώπους έδειξε πως τα μακαρόνια και οι συγγενείς του δεν οδηγούν σε αύξηση του βάρους. Πράγματι, συμβαίνει το αντίθετο: η κατανάλωση ζυμαρικών μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους!

“Πολλοί που θέλουν να χάσουν κιλά κόβουν τα μακαρόνια από τη διατροφή τους. Τα δεδομένα όμως δείχνουν πως αυτό είναι λάθος.” Πολύ καλό για να είναι αληθινό, δεν νομίζετε;

Εννοείται πως υπάρχει μία παγίδα: Τα ζυμαρικά είναι καλά όταν καταναλώνονται με ψάρι, ελαιόλαδο, λαχανικά και σκόρδο. Το κρέας, το μπέικον ή η κρέμα γάλακτος οδηγούν σε αύξηση του βάρους και καλύτερο θα ήταν να τα αποφεύγουν όσοι θέλουν να αδυνατίσουν.


Και θα ήταν καλό να προσέχετε και τις ποσότητες που καταναλώνετε.

Είναι σημαντικό όμως να συνδυάσετε την καλή διατροφή με άφθονο νερό και άσκηση. Περπάτημα, ανεβοκατέβασμα στις σκάλες ή μία βόλτα στην παραλία για κολύμπι θα βοηθήσουν πολύ τον οργανισμό σας να αδυνατίσει. Και μετά, τίποτα δεν θα στέκεται ανάμεσα σε σας και το ιδανικό σας σώμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: